Nilo Passzus 2.0

Írhatnánk, hogy visszapillantó rovatunkba navigált Tamás Passatja, de szinte biztos, hogy sokan nem ismernének rá az egykor napsárga fényben ragyogó Variantra. Az első verziót 2013 februárjában mutattuk be egy ügyes barátnői manővert követően, Tamás 30-ik születésnapja alkalmából. Most pedig itt a szinte teljesen új koncepciót követő 2.0 verzió.

“Nilo Passzus 2.0” bővebben

Ezer mérföld szerelem

Nincs is jobb helyszíne egy autós szerelmi légyottnak, mint a nagy múltú, exkluzív Mille Miglia, az ezer mérföld ünnepe. Az autók szerelmesei, Reni és Robi ezt a nevezetes eseményt választotta ki tavaszi kirándulásuk állomásaként, nagyjából ezer kilométerre Budapesttől.

“Ezer mérföld szerelem” bővebben

Budapestre érkezett a földkerülő Crafter

Szokatlan körutazásra vállalkozott a Volkswagen Haszonjárművek: négy hónap alatt, harminc országot felölelő túrára küldte az új Craftert. A „Mesterektől a mesterekhez” elnevezésű projekt keretében különleges szakembereket keres fel a turné annak érdekében, hogy bebizonyítsa: ez az autó még a legkülönlegesebb mesterek munkájába is tökéletesen bele tud illeszkedni. Az új Volkswagen Crafter hazánkban az oldtimer repülők renoválásával foglalkozó Goldtimer Alapítványt látogatta meg néhány napja a Budaörsi repülőtéren.

“Budapestre érkezett a földkerülő Crafter” bővebben

Porban az igazság…

Ülök és csak nézem a monitoron ezt a számomra még ismeretlen, ’59-es fekete Bogarat korlátos lökhárítójával – amit mint kiderült, alkalmi ékszerként visel –földet érő, fehér peremes, hátul 7,5-es felnijeivel, fél-kürtkarikás kormányával, újrakárpitozott belsejével és minden szoborba faragott szépségével. Igen, most teljes mellszélességgel Miklós mellett vagyok… A tervező mérnökök és a fizika minden törvényével szembe menve, bevallom: én is imádom az aszfaltközeli autókat!

“Porban az igazság…” bővebben