VWd_logo_FF_137x51

Menu
G2_DKW_36_Monza

DKW 3=6 Monza

Az ötvenes évek egyik legdögösebb német járgánya, már-már olaszosan kerekedő formájával hívta fel magára a figyelmet. Nem is hinnénk, hogy ennek a csinos kis gépnek a legközelebbi, kelet-európai rokona a Wartburg volt: Íme a DKW 3=6 Monza!

Continue reading

_MG_1370

Géplélek

Kilométerkövek egy hosszú, kanyargós út mentén… sőt, mérföldkövek! Egy jármű életéből – többek közt. A képzeletbeli napló megsárgult lapjain fontos évszámok. Az első és az utolsó között 62 év telt el.

Continue reading

DSC_0115

Átlag felett

Tibor tipikus példája annak, ahogyan a legtöbbünk elkezdett golfozni. A különbség csak annyi, hogy az ő minőségbeli elvárásai valószínűleg jóval magasabban vannak a megszokottnál. Íme az ő története, saját megvilágításban.

Continue reading

CRW_9125

Endorphin Machine

Péter egyáltalán nem mondható szűkszavú embernek. Nem kíméli sem a családját, sem a barátait, senki ember fiát, amennyiben Golfokról van szó. Sem minket – szerencsére!

Continue reading

img_9482_1500x1000

Svájci kincs

Nemrég került Svájcba ez a hihetetlen eredetiségben fennmaradt 1955-ös Stratos Silver Ovál. Azonban új tulajdonosa, Laurent Gachoud újra áruba bocsájtotta.

Continue reading

Fest-(07)

72 óra Le Mans

Franciaország legnagyobb VW-rendezvénye manapság kétségkívül a Super VW Fest, mely az 1988-ban alapított Super VW Nationals hagyományainak méltó követője. A legutóbbi Fest a legendás Le Mans-i versenypálya területét özönlötte el klasszikus, léghűtéses fauvékkel. A több mint 1600 VW mellett tonnányi egyéb program várta a rajongókat. Sok masszív találkozóra járó szerint évek óta az volt az egyik legjobb európai bogaras esemény.

Continue reading

vwd158_CIMLAP_1

Az év utolsó VW Depója

Még időben szólunk! Az ünnepi hangulatot mi sem emelheti jobban, mint egy VW-rajongóknak szóló ajándék magazin. Míg a többiek „csak még ezt kóstold meg”-bejglit majszolnak, addig az igazi fauvés kedvenc magazinjába feledkezve háríthat, s többek közt az alábbi cikkekkel merenghet el a nagy család legszebb ünnepén.

Continue reading

21459041868_7180933c05_o

Correádorok

Sajnos be kell ismerjük: legalább olyan ritkán látni Corradót a VW Depóban mint szerte az utakon. Persze időről időre azért bemutatunk egy-két szépséget ebből a páratlan VW sportkocsiból és a hazai klubéletről is beszámoltunk már legalább egy évtizede.

Continue reading

AABCarLogo125x125