VWd_logo_FF_137x51

Menu

A Volkswagen AG bejelenti az EA 189 motorral felszerelt járművek számára kidolgozott javítási akciótervét

A Volkswagen Csoport aktuális, Euro 6 minősítésű motorral kínált új autói nem érintettek. Euro 5 minősítésű, EA 189 gyári kódú motorral szerelt járműveket birtokló ügyfeleket első lépésként értesítik, hogy járművük károsanyag-kibocsátása rövid időn belül javíthatóvá válik. Műszaki szempontból mindegyik járműtípus biztonságos és üzemképes.

Continue reading

_MG_0683

Vörös riasztás

A tornádó pusztító erejű forgószélben megnyilvánuló meteorológiai jelenség. Jellemzője, hogy a hevesen örvénylő légoszlop a viharfelhőből indul ki, és a földfelszínnel érintkezik. A jelenség mindössze két-három percig tart. Az első az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, a következő szakaszban eléri a földet, majd az érett fázis következik, ami a legpusztítóbb időszak. A szeptemberi VW Depóban az első kettő látható most!

Continue reading

Hrod157

Kultúrsokk!

Meglehetősen kockázatos feladat a hot rod és custom stílus alapján átépíteni a Volkswageneket. De, ha minőségi szakmunkában és gazdag képzelőerővel készülnek, akkor képesek tömegeket sokkolni, mint: Cody Mckissen 1965-ös Volksrodja vagy Spencer Mathis ’69-es kombija. Itt az ideje vad módosításokról szót ejteni!

Continue reading

CRW_8811

Kalandra fel!

Gábort éppen tíz éve ismertük meg. Egy kicsövezett, behifizett, polírozott BBS-eken terpeszkedő Polo 6N TDI-vel kápráztatott el bennünket. Aztán makulátlan, kultos Golf kettőjétől ereszkedtünk térdre. Már jó ideje nem hallottunk felőle, amikor üzenetet kaptunk: érdekelne-e új Golf 6 GTI-je? …Egy váltás alsóneművel készültünk a találkozóra.

Continue reading

Bogár Cabriolet felújítás

Amanda, a műsorvezető hölgy úgy dönt, hogy szeretné megízlelni a kaliforniai életérzést egy Bogár kabrióval. A Discovery Drem Machine sorozatának egyik régebbi filmjében a teljes restaurálást végig kísérhetjük, miközben megismerkedünk a bogarazás hátterével, a lehetőségekkel, a találkozókkal. A 23 perces film angol nyelvű.

Split50 (04)-ANIMATION

Instázd ki!

Zuckerberg játékszerei közül persze a Facebook a legnépszerűbb, de ma már a Messenger is nagyon kedvelt, rengetegen ezt használják az email helyett üzenetváltásra. Viszont azt kevesebben tudják, hogy az Instagram fotómegosztó is az ő kincsesládájából való, és töretlenül ejti rabul a képekkel játszani, babrálni szerető tömegeket.

Continue reading

KKA_Californai

König Kunde Award: Első a California

Az ügyfelek ismét döntöttek, a Reisemobil International és a CamperVans szaklapok által meghirdetett König Kunde Award 2015 választáson a Kishaszonjárművek kategória győztesének pedig a Volkswagen Haszonjárművek kemping autóját, a California modellt választották.

Continue reading