Oldtimer Show 2019 – Közép-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítását rendezik a Vasúttörténeti Parkban

Április 5–7. között ismét a Magyar Vasúttörténeti Park ad otthont közép- és kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvényének, az Oldtimer Show-nak. A szervezők most is vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek: 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, traktorok, harckocsik, buszok, teherautók és gőzmozdonyok várják majd a látogatókat.

“Oldtimer Show 2019 – Közép-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítását rendezik a Vasúttörténeti Parkban” bővebben

Oldtimer Show belépőjegyet vehetsz kedvezménnyel

Közép-Európa legnagyobb veteránjármű kiállításáig még jó pár napot aludnunk kell, azonban a várakozást nagyban megkönnyítheti, hogy most kedvezményes áron vásárolhatók meg a 2019. Április 5–7. között megrendezésre kerülő Oldtimer Show jegyek. A oneticket honlapján semmilyen plusz költséget nem hárítanak át a vásárlóra, tehát a 4.000 forintos felnőtt belépők most 3.600 forintért megvásárolhatók.

“Oldtimer Show belépőjegyet vehetsz kedvezménnyel” bővebben

Két új sportmodellel bővül a Porsche Panamera család (videóval)

A Porsche két különösen sportos modellel bővíti a Panamera kínálatát. Négyliteres biturbó V8-as erőforrásából nyert 460 lóerős (338 kW) teljesítményével, különösen dinamikus futóműrendszerével (beleértve a háromkamrás légrugózást), egyedi formajegyeivel és felszereltségével a Panamera GTS és a Panamera GTS Sport Turismo kivételesen erős, nagyteljesítményű csomagot kínál.

“Két új sportmodellel bővül a Porsche Panamera család (videóval)” bővebben

Repülés a rámpák között

A Nitro World Games egy rendkívül látványos rallycross versenysorozat az USA-ban. Mindennel lehet indulni a showműsornak is beillő rendezvényen, aminek kereke van, a görkorcsolyától a rolleren és a BMX-en át a krosszmotorig és a most elsőként résztvevő autókig. Legutóbb a mellék programok részeként Volkswagen bemutatót is tartottak egyedi építésekből, ráadásul az autók között a VW Beetle-t vezető Tanner Foust (USA) bronzot nyert WRX kategóriában.

“Repülés a rámpák között” bővebben