A KW lerakta az ID. Buzz-t a XXI. századi hippiknek


A KW Automotive mindent elkövet, hogy az elektromos VW ID Buzz-t már első látásra a klasszikus Transporter „Bulli” érzést nyújtsa. A kizárólag elektromos energiával működő, 204 lóerő (105 kilowatt) teljesítményű és hátsó tengelyhajtású járművet nemcsak a Woodstock-korszak színeire mázolták, de le is ültették, amennyire csak lehetett. Valamint új BBS kerék szettet is ajánlanak hozzá.

A Német Szövetségi Közlekedési Hivatal (KBA) bejelentette, hogy továbbra is nő az elektromos autók iránti kereslet. 2023 márciusában a Németországban az újonnan regisztrált elektromos autók aránya 15,7% volt, ami 44.125 új járműnek felel meg.

Ennek megfelelően az utólagos felfüggesztéseket gyártó KW Automotive is úgy döntött, bővíti az elektromos autók számára készült rugóstag készletét. Miután az elektromos VW autóbusz 2022 októberében piacra került, a KW Suspensions és a BBS vásárolt egy ID Buzzt, és termékeikkel továbbfejlesztették.

Bejelentették, hogy a hátsókerék-hajtású VW ID. Buzz modellekhez már elérhető a V3 rugóstag. A rozsdamentes acélból készült rugóstag készlet teljesen testre szabható, a csillapítási és a visszapattanási értékek is állíthatók, valamint a VW ID. Buzz alvázának talajtól való távolsága az első tengelyen 25–45 milliméterrel, míg a hajtott tengelyen 15–35 milliméterrel csökkenthető.

A Buzz elektromos autó hatótávolsága 423 kilométer egyetlen akkumulátortöltéssel a WLTP szerint. A „plug & charge” nevű hasznos funkcióval is rendelkezik, amely azonosítja a kompatibilis töltőállomásokat, és kiszámítja a szükséges töltési időket és helyeket az útvonaltervezés során.

Ha „D” üzemmódban halad, az autó ellenállás nélkül mozog a gáz eltávolításakor. A „B” üzemmódban az autó lelassul, amint leveszi a lábát a gázadásról. Ez az üzemmód segít megtakarítani a kerékfékeket és visszanyeri az energiát. A „D” mód használata növelheti az autó hatótávolságát, míg a „B” mód segít meghosszabbítani a fékek élettartamát.

A V3 állítható magasságú futómű és a BBS CI-R Unlimited kerékkészlet már kapható a VW ID Buzz buszhoz.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .