www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vá: Kipufogó

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Kipufogó Vá: Kipufogó

#26407
admin
Adminisztrátor

ÜdVW!
Sok hazai ocsmányságba belemehetnénk,de én csak ennyit fûznék hozzá. (De ezt az EU-s-Magyar viszonyt én sem értem.)

A gépemen (SB ) kihúzott ívek-,nagy ATS-ek,üvegeken fóliák és nem “agyament” sötét (elsõkön is,mert sötétszürke autó kegyetlen nyáron) vannak.
A gyári cooler kirakva hûtõ elé,tárcsás hátsó híd (kalaptartós “redõny” talán már lehet,ha fólia is).

Persze mindenki más szemszögbõl látja!

De engem jobban zavar,mikor az ótvar Ifa-t,Ikarus-t,Zil-t,Liaz/Skoda (na nem szlovákban,ott nem okádják a füstöt),tisztelet a kivételnek kiengedik a forgalomba,azaz átcsusszantják mûszakin eme fekete felleget eregetõ csodákat én meg csak állok a lámpánál,vagy míg ki nem elõzöm,kapcsolgatom a fûtõventillátort hogy ne pusztuljak meg,mert ugye belsõ levegõ keringetõ csappantyút kifelejtették a Golf ll-bõl. :huh:
De ehhez párosul még esetleg (személyautók is!),hogy szarrá van tömködve az összes rohadás ronggyal,csiszolópapírral,purhabbal,stb.,még futómû bekötés közvetlen közelében is (Na nem,ilyet soha nem csináltam! Kimondhatom,mert soha nem is fogok.)
Persze van még a szurok,de hallottam már betonnal kiöntött Zsiguli küszöbrõl is. :ohmy:

Az enyém nem okád hatalmas fekete fellegeket (persze nem egészséges),nincs szétájulva a kaszni,nem esik ki a futómû,az összes fék jó és megbízható (ha már ilyen ökör vagyok és feltettem a 9×16-os papucsokat -mert ezek megtetszettek),mert utálom már azt is,ha v.mi zizeg az utastérben (és zizeg,de ez még nem közvetlen veszélyforrás az ártatlan szembejövõ(k)nek)… :dry:

De mondom,mindez nézõpont kérdése.

Peter

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close