www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vá: Kipufogó

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Kipufogó Vá: Kipufogó

#26512
admin
Adminisztrátor

Hali!

Figyu Rabbit, már megint butaságokat beszélsz.

Aminek van VW cikkszáma az gyári. Aminek nincs az nem.
Pl egy csomó új autóba is utólagos riasztókat szerelnek be. Ilyenkor mi a helyzet?
Golfokhoz is tudsz venni tetõ csomagtartót ami tökéletesen passzol mégse gyári alkatrész.
Szerintem ez elég világos és egyértelmû.
A 15-ös Pierlli alu az nem gyári. Nem csak szerintem hanem a gyár szerint sem, és az általad belinkelt oldal szerint sem.
A 5 ajtós G1 kasztnival meg nem tudom mi bajod van. Szerintem gyári, de lehet hogy a gyár mellett hegesztették a srácok ebéd idõben.
Az G2 GTi is 3 ajtós alapból, de lehetett kérni 5 ajtósat is extraként. Szerintem a 3 és az 5 ajtós kasztni is gyári. Szerintem.

Az meg jó vicc hogy bátyád éppen tudott szerezni egy S16-os motort. Ez teljesen hihetõ, de legyen.
Amúgy ennek sem néztél utána alaposan: az S16-os motorokat az Oettinger tuning cég csinálta illetve alakította át a G1-nél.
Innentõl kezdve felesleges keresgélni hozzá bármit is, mert még neked sincs róla lövésed sem hogy mi az amit benne hagytak gyári alkatrészt és mi az amit kicseréltek saját alkatrészre, vagy átdolgoztak.
Viszont motor kóddal tudok szolgálni ha kell:
G1 EG (de az 1.6-ból 1.8-lett)
G2 nagy valószínûséggel KR.

Ez alapján meg úgy néz ki hogy a G2 GTi S16 már csak nevében volt más mint a németországi G2 GTi 16v, de erre vonatkozó pontos adatot nem találtam, ezt meghagyom neked:
[url]http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=de&u=http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_98_VW-Golf-GTI-16S.html&ei=J1DIS_j9KIXEONOulaAN&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAoQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_98_VW-Golf-GTI-16S.html%26hl%3Dhu%26safe%3Doff[/url]

Teljesen értelmet egy Franciaországba készült kis szériás típusról vitázni.
Jó pár olyan Golfot készítettek még a németek amikrõl nincs részletes leírásunk/adatunk. Pl Golf 2 Pikes Peak, Corrado G60 16v 2db,G3 A59 meg a többiek akikrõl nem is hallottunk.

Ugyanúgy a Limited G60 16V-rõl sem fogsz találni sok mindent a gyári programokban, mert a VW Motorsport mûhelyében készültek a motorok kézi összeszereléssel.
Arról is csak találgatni tudunk, hogy milyen alkatrészeket szereltek bele, de az biztos hogy a hengerfejben a szelepülések páncélozottak voltak.

Szóval ha pontos adatokat szeretnél akkor csörögj rá az Oettingeres srácokra, meg a VW Motorsport részlegére és majd pont neked mondják meg hogy milyen alkatrészeket raktak bele és mit hogyan alakítottak át.

2000E Golfról még nem hallottam, és a gugli barátom sem dobott róla semmit, de ez az én hibám. Légyszíves linkelj valamit róla, had okosodjunk.

Szóval jó dolog ez a szájkarate.:woohoo:

90-es évek elején virágzó autó importról tudok neked mesélni, mert véletlenül édesapám ezzel foglalkozott vagy 4 évig.
Ahogy hozták az autót, azt úgy jegyezték be az akkori forgalmiba, nem néztek utána.
Volt ott motorcsere, kasztni csere, automatából kézi váltósra alakítás, szívó diesel-bõl turbós lett hogy jobb legyen a környezetvédelmi besorolás.
Nem csak a felnik cserélõdtek az biztos.

Azt meg nem állította senki sem hogy egy 15-ös Pirelli felni miatt megbüntetnek, de egy 15-ös ATS Cup miatt sem fognak, de persze ez is rendõrtõl függ.
Ha fennt van a 17-es akármilyen felni azt már nem adod be a rendõrbácsinak hogy gyári, az fix.

Akár az is elképzelhetõ, hogy aki megállít, fanatikus VW-s és kapásból mondja hogy milyen felnik lehetnek az autón. Ráadásul ha szar napja van és még elkezdesz vele kötekedni akkor biztosan meg vág akármilyen indokkal.

Ja és még azt szeretném mondani kifejezetten neked Rabbit, hogy létezik olyan ember aki beismeri ha tévedett vagy ha hibázott.
Nem probléma, elõfordul nem is kell szégyelni, szokták mondani hogy tévedni emberi dolog, meg azt is hogy a jó pap is holtig tanul.

Na, belõled ez a tulajdonság hiányzik.

Itt az oldalon senki sem mindent tudó, még Dokinak is tudunk néha-néha újat mondani.
Csak az a nem mindegy, hogy milyen stílusban. Ámen.

ÜdVW
Gábor

Ja és várjuk a képet és a pontos adatokat a S 16 mociról, had okosodjunk. Borítsátok szét és jó alaposan vizsgáljátok meg, aztán indíts róla egy fórumszálat.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close