1.4-es motorcsere 1.8-ra Golf 3-ban

Kezdőlap Fórumok Technikai segítség Motor 1.4-es motorcsere 1.8-ra Golf 3-ban

 • This topic is empty.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7536
  Lajos
  Adminisztrátor

  szia doki. kérdésem a következõ lenne 1.4golf 3 ba szeretnék motorcseret, mégpedig 1.8gt golf 3 motorjat. ugyanúgy központi befecskendezõs mint az 1.4 szükség lenne-e benzinszivatyúre? féltengelyekre és stb…. vagyis az amikre szükségem lenne.elõre is köszönöm válaszod.

  Módosította: mobala, Idõpont: 2008.06.29 09:26

  #7569
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Dani!

  Ha a két motor egyezik, akkor is minden cucca kell az 1.8-asnak(kábelköteg, ECU,immo, kulcs, ha immo-s)! Ha tényleg központi injektoros, akkor a benzinszivattyú nem szükséges.
  Az 1.8-as motorokon másfajta (020-as típusú) váltó van! Tehát a váltó is szükségeltetik, a teljes rudazatával, féltengelyeivel, komplett kuplungjával és az indítómotorjával…Elképzelhetõ, hogy még a kerékagyak is kellenek, de ebben már nem vagyok biztos!

  #7606
  Lajos
  Adminisztrátor

  hali. tapasztalatbol mondom hogy mindent ki kell cserélni, mert nekem is ugyan igy volt cserélve! válto, elektronika, féltengely… minden. szoval mielött nekiállsz, inkább gyözödj meg rola hogy beszereztél e mindent, mert akkor sose áll össze ha közbe kell futkozni, de a legjobb ha egy komplett motort veszel,válto-féltengely- fékkel együtt!! én is meghagytam az 1.4es fékeket, aztán alig tudtam megállni.. ha érdekel tudok egy komplett 1.8as,90lovas GT mocit-mindennel-olcson, papirozva!!!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.