Kezdőlap › Fórumok › Technikai segítség › Motor › 1.8 GX KJetronic szomjas
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-07-02-04:03 #7638
admin
AdminisztrátorSziasztok!
Elõször is megjöttek az eltévedt újságok, köszi! A haveromtól kaptam szülinapomra egy éves abo-t, de eltévedt az ir.szám)
A bajom a következõ: 1.8 GL 90 PS düsseldorfi nagymami Golf, autómata, 60e km-el!!! (jobb mint a Széles Gabi Bajor zsákmánya, de errõl bõvebben késõbb B) )
Hazahoztam tavaly, garázsba be, nemrég ki, 2 havi fizu a gengszter kormánynak, magyar papír rája, ahogy egy golfõrülttõl várható.
Mintha ez nem lenne elég, 10-et iszik a lelkem az arany árú benzinbõl függetlenül sebességtõl és utasszámtól.
Könnyü vele számolni az igaz, de azért könyörgöm…
Amikor hazahoztam 7L-volt a max 140nél és egy beteg gyertyával.
Eddig új: gyertyák, rotor, szûrõk, olaj, lambda, mind Bosch, mer’ ott dolgozom.
Német fórum azt mondja: a legjobb 1.8-as, de ha sokat áll, elromlik! Was??????
Nyomásszabályzót lehúzom, hebeg-habog, visszadugom O.K.
Hidegen kicsit nehezen indul és dadog 5mp-ig, de azután magához tér, rendben megy, húz mint a minta, alapjárat rendben.
Nincs további tippem. Nyomásszabályzó és a légtömegmérõ még boschosan is borsos. Nem akarom vakon kicserélni.
Mi lehet vele?
Köszi a tippeket elõre is!
Hódolatom: Györe József (Jocka)Ha valakinek van GX-es befecskendezése komplett, kibérelném egy hétvégére hibalokalizálás céljából.:P
2008-07-02-10:16 #7641admin
AdminisztrátorÜdVW József!
Legelõször azért ellenõrizd át a motort és környékét is! Vákuumcsövek, levegõcsatorna, hõgombák, vezérlés, elõgyújtás! Esetleg próbálj valamilyen injektorrendszer tisztító adalékot csepegtetni a ‘torkába’!
Köztudomású, hogy a hulladék minõségû magyar üzemanyagból a ‘kintihez képest’ 1-2 literrel többet fog enni a vas! Beállíthatatlanul! Bármely szomszédos országban tankolva, vagy itthon, de olyan anyagból amihez a magyar olajtársaságnak semmi köze nincs, érdekes tapasztalttal leszel gazdagabb!
Lásd itt a honlapon az ‘Üzemanyag, te drága’ címû cikket!2008-07-03-10:30 #7656admin
AdminisztrátorKöszi a gyors hozzászólást!
Sajnos a külföldi üzemanyag variációt már kipróbáltam, 2x voltam vele Németben, de nem tapasztaltam változást. A högombákat kicserélem, vákumcsöveket megnézem. Milyen injektortisztítót javasolsz? Van valami jó, de nem túl drága?
Üdv, Jocka2008-07-03-10:31 #7657admin
AdminisztrátorKöszi a gyors hozzászólást!
Sajnos a külföldi üzemanyag variációt már kipróbáltam, 2x voltam vele Németben, de nem tapasztaltam változást. A högombákat kicserélem, vákumcsöveket megnézem. Milyen injektortisztítót javasolsz? Van valami jó, de nem túl drága?
Üdv, Jocka2008-07-03-15:59 #7666admin
AdminisztrátorÜdVW Jocka!
Elõször azért méregetni kellene! Jelfeszültségek, hõfokonként és nem árt leellenõrizni a hõgombák ellenállását is!
Én injektorhibánál vagy diesel hibánál is a Spuri nevû löttyöt szoktam használni. Multifunkciós, de két-három döglött injektroros mocit rendbe rakott…1 flakon 250 liter benzinbe vagy gázolajba való. Volt olyan hülye,aki az egészet 1 tankba(70 liter benzinbe) öntötte, utána meg csodálkozott,hogy kilyukadt a dugattyú…:S -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.