78′ elõtti kör órás mûszerfal

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! 78′ elõtti kör órás mûszerfal

• This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

78′ elõtti kör órás mûszerfalat honnan a búbánatból tudnék szerezni?Van egy leamortizált darabom,azt hol tudnám szépen felújíttatni?

Lajos
    Adminisztrátor

Ma voltam bontóban és mintha láttam volna egyet de nem tszem rá az okos kis buksimat!Holnapra megtudakolom!
    G.

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!

Remélem Golf I-es órákról van szó!

Nekem van pár darab, viszont tudni kellene ,hogy milyen mocid van…Ugyanis csalhat a kilométer óra, ha nem belevaló…
    Az 1.1-1.3 literes motorokhoz 935-ös viszonyszámú óra kell (a napi számláló gombja ,vagy a VDO felirat fölott van), az 1.5 literes és felettiekhez viszont 950-es illik…

Lajos
    Adminisztrátor

hello Jozsef.nekem van egy kislámpás 78-as g1-em viszonylag jo a müszerfal benne,1.5-ös diesel.honnan irsz??? ha jó akkor lehet el tudom vinni vagy kuldeni,mert nemzetközizek furgonnal és lehet hogy arra is jár{ok} valaki.ha küldesz email cimet a fiatcucc@citromail-re tudok fotot küldeni rola!!!de csak kb pénteken.

Lajos
    Adminisztrátor

Kösz a segítséget! én ercsibõl írok,pest alatt délen duna mentén 30 km,nekem egy 1.6-os cabrioba lenne beletéve,És azt meg tudná valaki mondani,hogy merre vannak nagy vw bontók?mert a környékemen nem találok…

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.