ablaktörlö probléma!

Kezdőlap Fórumok Elektronikai tippek, trükkök ablaktörlö probléma!

 • This topic is empty.
11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7249
  admin
  Adminisztrátor

  helló doki 69!irtam már neked a váltom miatt sokat és választ i kaptam,most az ablaktörlöm szart be!(ja 84es 2es gtd!)következö a kocsiba a jelenség:Dez amugy váltocsere után jelentkezett!nehezebben pöccen be a motor amikor a narancssárga led kialszik akkor már inditottam és pöccös volt,most megkell várni mig kattan egy relé,és utánna beindul,az izzitás jelzö elkezd vibrálni,a mélyládám ütemére néha:D,menet közben pedig nem kéne neki!aztán az ablaktörlöm nem megy visza teljesen,illetve ugy törli az ablakot hogy remeg szegény erölködik,végállásba nemiis bir visszamenni.akkor gyorsul törlés közben ha spricceltetem az ablakmosót,és törli rendesen az ablakot!aztán ha vége a törlésnek furcsa hangot ad ki a motorja és lekell kattintani szakaszosra hirtelen,és akkor lentebb megy és elhallgat a motor,ja és a reléje is kattogott mint egy hülye!!valoszinü beázott vajon??köszi a választ kicsit hosszu lett d ehátha!szia!!:D

  #7259
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW József!

  Nézz szét a testkábelek környékén! Nem lehet az,hogy a negatív akkusarura csatlakozó vékonyabb, barna színû vezetéket kifelejtettétek a bekötésbõl?
  Esetleg a biztosíték tábla környékén lecsúszott egy testvezeték?

  #7265
  admin
  Adminisztrátor

  na passz megnézem ha megreggeliztem:Dköszi aztán jelzek mi a szitu!

  #7269
  admin
  Adminisztrátor

  szia doki 69!

  sajnos semmi eredmény,az ablaktörlöm ugyanugy szar és nem tud visszaállni meg morog a motor mint az állat…

  #7284
  admin
  Adminisztrátor

  ujabb probléma:D:S ha szakaszosra kapcsolom,akkor csak kattan egyet picit moccan az ablaktörlöm,és semmi abban az állásban nem töröl!!amugy a izzitás lámpa problémám megoldodott a sarunál volt papós a dolog!köszi:Dcsak az ablaktörlöm…:(:(:(:(:(

  #7295
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW József!

  Próbáld meg cserélni az intervallum relét! Valamint szedd szét a törlõ mechanikát és a csapokat tisztítsd meg és zsírozd át! Nem ártana megnézni a motor villamos csatlakozóit, különös tekintettel a testkábelre! Ha eddig sem javul a dolog, akkor a motor(vagy a helyzetadója) hibás!

  #7298
  admin
  Adminisztrátor

  az intervallum relé,az a nagy fekete kocka igaz?igaz mert azt kivettem és nem müködött:Dtehát az csere,meg mechanika szétszed rendben!!majd irok köszi:D:D

  #7311
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW József!

  Az intervallum relé a biztosítéktáblán található. ’89 elõtti modelleknél az alsó sorban jobbról a harmadik, míg a ’89-es és utáni modelleknél szintén az alsó sorban, de balról a második és a dobozán 19-es szám olvasható.

  #7441
  admin
  Adminisztrátor

  szia doki!

  nos kivettem a relét tettem bele másikat nincsen semmi változás,igyhát mivel nagyon ramaty már meg megáll középen a törlõm vettem egy komplett szerkezetet,motorral mindennel együtt,és holnap berakom 3000 ft volt a relével együtt:Dsztem nemsok érte!
  a másik dolog az adagolós téma amire azt irtad hogy biznisz szagu,én nem akartam bizniszelni,hanem érdekelne mi az a dolog amit ha énis betudok tenni az adagolóba,és jobb lesz töle a szekér…mivel ha az valoban müködik,akkor miért nem csinálja meg mindenki:Dna de béke mindenkinek!!!üdVW

  #7451
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW József!

  A biznisz szagról csak annyit, hogy annak a hirdetési oldalon a helye! Jobb ha szólok, mielõtt törölve lesz a téma!

  Nem ismerem senkinek a felkészültségét, de fennáll a veszélye, hogy valami baki miatt (felakadó gázkar miatt szétforgó dízelmotor költségeit nem szeretném sem én, sem a Szerkesztõség vállalni, mivel ezen a honlapon jelent meg) problémák legyenek! Ezt meg kell értenetek!

  Az ablaktörlõdben akkor a motor végálláskapcsolója a ludas, de ezt csak most írtad le! Mivel ‘középen áll meg’ a mechanika! Ez a varázsige! Eddig csak abból gondolkodtam, amit leírtál! A hiányos infók ezt okozzák!:)

  #7468
  admin
  Adminisztrátor

  szia Doki!

  2 napja lett olyan azért irtam most!!:D kis rohadék leszopatott böven megállt ott középen:Dhirtelen de ma kicserélem ha lesz rá idöm aztán meglátjuk mi a helyzet!a másik dologban meg igazad van,csak annyi csuda dologrol allani hogy az ember kiványcsi:DÜdvw és köszee!!!

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close