adagoló

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #8417
  admin
  Adminisztrátor

  Hello!

  Lenne egy olyan kérdésem, hogy a kamrás Td adagolo miben tér el a TDI adagolotol (mind2 krézi által készitett), fontos lenne egy szakértöi vélemény számomra mert most vagyok adagolo vásárlás elött és nekem TDI motorom van de lenne egy krézi Td adagolo olcson 10es elemekkel.

  elöre is köszi a segitséget üdv

  #8431
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW József!

  A TD gyári adagolójában 8-as elem dolgozik.
  A TDI elektronikus(EDC) adagolójában 10-es elem van. Azt mindenképpen cserélned, kell mert mechanikusra alakítva nagyon gyenge lesz tõle a TDI moci. Tudomásom szerint Krézi a TDI adagolóiba minimum 12-es elemet tesz és még a hullámtárcsával is variál. Ezekhez viszont nem szabad a széria porlasztócsúcsot(357) benne hagyni mert rövid idõ alatt eltöri az adagolóelemet!

  #8441
  admin
  Adminisztrátor

  Hello!

  ok, ezt értem de az volt a lényeg az érdekelt hogy, ez egy Krézi TD elökamrás adagolórol van szó amiben 10es elemek vannak és az lenne nekem a kérdésem hogy ez jo TDI motorra vagy sem?
  a másik amit irtál hogy nagyon gyenge lesz a motor töle azaz akkor a mechanikus adagoloba nagyobb elem kell mint ami az elektronikusban van?

  elöre is kösz üdvw

  #8455
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW József!

  Lefordítom:
  A 10-es elemes TD motorhoz készített adagoló nem lesz jó a TDI motorhoz! Beindul vele de kb 110 lesz a végsebessége és 3000-res fordulat felett meghal!
  További infóért keresd meg Krézit! krezidiesel.hu

  #8461
  admin
  Adminisztrátor

  Hello!

  Ok, köszönöm a segitségedet!

  üdvw

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close