Adagoló b3

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10434
  admin
  Adminisztrátor

  Doki 69 szereretnék segítséget kérni?Elég fura kérdés így látatlanba de van egy 91’es malacunk 1.9-es td-énk és az adagolónk könnyezik.A motor szépen jár!Nem tudjuk,hogy elég lesz-e tömítést cserélni és azt se,hogy hol lehetne.Van egy ismerõsünk aki ért hozzá nagyon,csak ezt õ sem meri beválalni mert ilyet még nem sokszor javított.Mit tegyünk?

  #10438
  admin
  Adminisztrátor

  lehet tömítésgarnitúrát vásárólni adagoló cikkszám alapján, szedtem már szét adagolót raktam is össze,semmi baja nem lett. adagolós mondta nekem, csak mûszaki érzék kell hozzá.,autóvillamosság szerelõ vagyok.nem javítottam, csak tömítésésgarnitúrát cseréltem.

  #10441
  admin
  Adminisztrátor

  SZIA

  A LEGEGYSZERÛBB DOLOG A VILÁGON!!TÖMÍTSÉTEK EL HOGY NE CSÖPÖGJÖN::))

  NA MOST KOMOLYAN CSAK VICCNEK ÍRTAM )))LE KELL SZEDNI ÉS EL KELL VINNI ADAGOLÓSHOZ AKI UTÁNA BEÁLLÍTJA MAJD AZ ADAGOLÓT…ITT NÁLUNK BARACSON VAN EGY JÓ ADAGOLÓS)))AKI BETUDJA ÁLLÍTANI ÉS BECSÜLETTEL SZÉT IS SZEDI KITAKARÍTJA ÉS KICSERÉLI BENNE A HIBÁS ALKATRÉSZT …!!

  SZERINTEM FONTOS BEÁLLÍTANI MERT OKA VAN HOGY FOLYIK BELÕLE A GÁZOLAJ….SAJNOS NEM VALAMI JÓ MINÕSÉGÛ AMI DIESELT TANKOLUNK EGY KICSIT VIZES))))

  Módosította: fokapapa, Idõpont: 2008.12.22 23:10

  #10458
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Mária!

  Osztom a véleményt, biztosabb dolog, ha hozzáértõ emberke cseréli ki az adagoló tömítéseit! De ne felejtse el a turbónyomás korrektor kis gumigyûrûjét is, mert azt elõszeretettel ki szokták hagyni, mert nehéz kicserélni!
  Utána, ha lelkiismeretesen összeszereli és beállítja, akkor a felszerelés és beállítás után sok-sok kilóméteren át ‘panaszmentes’ lesz…Talán megerõsödik az autó és még a fogyasztása is csökkenhet…:)

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.