Bora 1.6 SR 99

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #9171
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok!Bora-nk egyre többször hoz kellemetlen helyzetbe:lassításnál,visszaváltásnál leáll a motor.Az alapjárati léptetõ motorra gondolok,de nem biztos.Hibakódot nem tárol.Ha az amire gondolok akkor javítható vagy cserélni kell?Mennyibe kerülne?Köszönöm!

  #9181
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Egyelõre nem tudok semmit, mert nem adtál motorkódot! :angry:
  Elõször szereld le a fojtószelepházra menõ levegõcsövet! A fojtószelepet és környékét, nyitott helyzetben is, higítós ,vagy féktisztítós ronggyal takarítsd ki! Ha jól dolgoztál,akkor jelentõsen meg fog emelkedni az alapjárat!
  Idõvel vissza fog állni…

  #9188
  admin
  Adminisztrátor

  Üdv.Hát igen, ez tényleg lemaradt.Tehát a motorkód:AKL Lenne még kérdésem:VW Bogár 71-es kaszni.Tudsz karosszéria méreteket nekem mondani?Gondolok olyanokra,mint A-B oszlop távolsága,B-B oszlop távolsága,furatok kiosztása a fenéklemezen stb.Köszönöm

  #9194
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW János!

  Az elõzõ hozzászólásomat még annyival toldanám meg,hogy a fenti problémát okozhatja a kartergázcsõ csonkjának sérülése, vagymég más egyéb módon is kaphat hamis levegõt a motor a légtömegmérõ és a fojtószelepház között….

  A bogár karosszéria dologban ,csak annyit tudok, hogy a Bogár javítási könyvben,vagy a karosszériásoknál lévõ adatbázisból tudsz infót kapni…

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.