www.boxergarazs.hu

Bora 1.9 TDI menet közben leáll

Kezdőlap Fórumok Technikai segítség Motor Bora 1.9 TDI menet közben leáll

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #53267
  szoszi 30
  Felhasználó

  Üdv. Pár éve vettem egy 1.9TDI AHF-és 110LE Borát. Mostanság észrevettem hogy az egr utáni levegőcső kirepedt és ott kinyomta a levegőt. Mielőtt kicseréltem előjött az a baja hogy menet közben egy pillanatra leáll a motor, és kivillan egy pillanatra az izzítás visszajelzője is.Ilyenkor lendületben van az autó és magától beindul a motor. A napokban kicseréltem azt a csövet, de a probléma nem szűnt meg. Mi okozhatja ezt, és hogy lehetne javítani? Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

  #53268
  Szabó Gyula
  Felhasználó

  Helló SSzerintem nem az lesz a baja. Ugyanezt csinálja nekem is, és nekem a lopás gátló vezérlő egysége rossz. Egy fekete doboz. Azt ha megütöm kocogtatas akkor jó. Ugyanezen hiba mégakkor is előjöhet -nálam így van- indítás előtt látom hogy nem rendesen világít az izzítas lámpája akkor az a hiba. Vagy ha rossz úton megyek akkor dettó menet közben leáll. Egy helyes irányba küldött csapás és máris jó. Még nem kaptam hozzá másikat…

  #53272
  szoszi 30
  Felhasználó

  Üdv. Most végleg megadta magát, 350Km megtétele után. Teker az önindító, de már el sem indul. Az említett lopásgátló hol helyezkedik el? A motortérben van ,vagy az utastérben? Előre is köszönöm a segítséget.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
www.kedvezmenyesbiztositas.hu

TLX_125x125_web

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close