Caddy plató szélesség

Kezdőlap Fórumok Technikai segítség Karosszéria Caddy plató szélesség

• This topic is empty.
8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Üdvözlet mindenkinek!
    Egy jó barátom kérdezné, hogy a legelsõ VW Caddyknek( platósnak) mekkora a plató szélessége és hosszúsága. Arra használná, hogy motort szállítson rajta. Elférhet a platóján egy motor?

Módosította: mobala, Idõpont: 2008.06.27 08:59

Lajos
    Adminisztrátor

Hello!

Egy Caddy blueprint szerint a platóméret a következõ.Sajna elég gyenge,mert csak néhány mérete van meg rajta. Hossz:1050,szélesség:1300.A magasság nincs rajta,és persze a kerékdob is elvesz még vmennyit.

Lajos
    Adminisztrátor

Szerintem kicsit nagyobb ennél: 1835x1305mm! Ez 2,4 négyzetméter, az oldalmagasság 385mm! Bár én megmértem kicsit szélesebb és hátrafelé szélesedik is valamennyit, de a hivatalos adat ez! (Pl.: VWDepo 2005/7 vagy VWDepo 2006/9 itt sokminden mást is megtalász a Caddyrõl:lol:! Van is képem amin egy gyorsasági motor van a platón csak nem bírom felrakni….:( )

Módosította: laya, Idõpont: 2008.05.30 08:45

Módosította: laya, Idõpont: 2008.05.30 08:52

Attachments:
    Lajos
    Adminisztrátor

Hello

Igazad van,és pontosan nézve azon a képen a méret 1850,és nem 1050.De ezek szerint az se helyes…Na mind1 .B) mondjuk nekem is gyanús lehetett volna,az h nagyobb a szélesség mint a hossz.:dry:

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!

Ha ide nem tudsz képet feltölteni(pl. a méret miatt), akkor próbáld a képfeltöltõ,vagy képfeltöltés .hu-n és a linket ide másolod be…:)

Lajos
    Adminisztrátor

Nézd meg a vwcaddy.hu-t ott érdeklõdj!

Lajos
    Adminisztrátor
    Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVw József!

Tényleg szép vas!:)

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.