depó

• This topic is empty.
9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Az lenne a gondom,hogy amikor megrendeltem az újságot,akkor azt írtátok hogy elõbb nálam lesz mint az újságárusoknál.Ez már 2x nem így volt….És még most sincs nálam….Meg fog érkezni egyáltalán…?????

Lajos
    Adminisztrátor

Hello!
    A kérdésem: Hol érem el a szerkesztõt? Nem találom az email címet. Légyszi a doca@freemail.hu ra elküldeni! bárki..
    Köszönöm. doca

Lajos
    Adminisztrátor

ÜDVW Mindenkinek!

Ebben a dologban a Posta is lehet a ludas…Szegény szerkesztõtársak hiába hajtanak, ha késik a nyomda,stb.
    Vagy hiába van kész idõre, a posta ,vagy a postás lassú… :sick:
    Ebben az országban a szabályok azért vannak, hogy a nagyok megszegjék, a kicsik,meg dühöngjenek, mert mást úgysem tudnak tenni…De ha fordítva áll a dolog, megfojtanák az embert, akár 2 fillérért is…Ez Magyarország a XXI. században….:sick:

Lajos
    Adminisztrátor

A depót csomagoló cég újból gépmeghibásodásra hivatkozott, ezért kapja néhány elõfizetõ késve a lapot. Mivel ez már többször elõfordult, ezért a jövõ évtõl új megoldást keresünk az elõfizetõi terjesztésre.
    A szerkesztõségnek címzett leveleket az info@vwdepo.hu címre várjuk.

Üdv: VWD szerk.

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Doca!

A szerkesztõséget az info@vwdepo címen éred el közvetlenül!

Lajos
    Adminisztrátor

Köszi…

Én nem akartam ezzel belelépni senkinek a lelki világába…..

csak egy kicsit bosszantó volt….de ma már megjött

Lajos
    Adminisztrátor

OK! Köszönöm.

Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok! Boldog 1-es tulaj vagyok átépítés elõtt. Egy kérdésem lenne: 2007/12.-es szám, 16. oldal, 21el jelzett képe honnan régi ismerõs, és hol találok több infót és képet a jámûrõl? Köszönöm szépen!!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW!

Légy szíves ezt a kérdést az : info@vwdepo.hu címen feladni! Ott biztosabb lesz a válasz!

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.