depodium

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6091
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok. Érdeklödnék Hogy Mikor kerül be az ujságba az autóm a Depodium cimû rovatban. Pár honappal ezelõtt azt igértétek és mondtátok , hogy a Márciusiban benne lessz. Hát ma meg vettem az ujságot és szomoruan fogom kezemben , hogy nem vagyok benne. Szeretném ha a következõben benne szerepelnék. Köszi elõre is. Már a z autó adatait és le irásátt és képeket réges rég elküldtem. Köszi mégegyszer.

  #6116
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok….

  Nekem is van egy kérdésem…Elég szépen megcsináltam az autómat amin még következik majd 1 fényezés is.Felújított mtor + turbóval van rajta.És hogyan lehetne bekerülni a depódium rovatba? Ültetett futómû(-40mm).Full kristály minden lámpa + index,Rh cup 15 " felni,GTI lökös széles koptató.És az autó 1.6 TD.

  Módosította: Isti20, Idõpont: 2008.03.28 19:36

  Attachments:
  #6117
  admin
  Adminisztrátor

  A kocsiról 1 kép [img size=400]https://www.vwdepo.hu/media/kunena/attachments/legacy/images/K_p_009_400x300.jpg[/img]

  Attachments:
  #9439
  admin
  Adminisztrátor

  Gábor kocsija azóta már megjelent, Istinek és annak, akit érdekel, legyenek meg meg itt is a tudnivalók, bár minden depódium, újabban "regiszter" elneveztésû rovatban feltüntetjük:

  Ha szeretnéd, hogy a te Volkswagened, vagy Audid is szerepeljen a Regiszterben, akkor küldj 3-4 jó minõségû fotót (bal elöl, jobb hátul, utastér, motortér – min. 2 Mpx felbontásban) és tölts ki egy adatlapot. Cím: VW depo ma­gazin – Regiszter – 3104 Salgó­tarján, Pf. 8. Email: info@vwdepo.hu, vagy regisztrálj a vwdepo.hu honlap regiszterében!

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close