Direktszûrõ.

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Direktszûrõ.

• This topic is empty.
14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok!

Nekem egy golf IV-esem van 1.4 16v-s motorral. Szeretnék beszerelni majd egy direktszüröt,de nem tudom
    milyen elrendezéssel lehetne.Ha valakinek van ilyen hasonló 1.4-ese direktszürövel ellátva megköszönnék
    egy- két fotot vagy egy e-mailt a kinézetéröl-megvalósításáról!
    Elöre köszi nektek!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW László!

A direktszûrõvel kapcsolatban csak annyit, hogy meg kell oldanod,hogy ne a motortér meleg levegõjét szívja be a motor. Egyrészt átverheti a hõszálas légtömegmérõt, másrészt a meleg levegõben kevesebb üzemanyagot lehet elégetni…

Lajos
    Adminisztrátor

Köszönöm Dok! Lehet hogy inkább meggondolom!

Lajos
    Adminisztrátor

Szia Laci!!

Képpel ugyan nem szolgálhatok de a kedvesem corsájában ugyan ez a gond volt,mint megannyi autóban…ezt könnyen lehet orvosolni!

NOS!ha vásárolni szeretnél direktszûrõt csak olyat nézz ami tartalmaz-én úgy ismerem hogy-hõvetõt,vagy lehet kapni tartozékként!!
    Jómagam a Simotára esköszöm,legalábbis nekem ez jött be nagyon és elég sok ismerõsnek szereltem be ilyen márkáju szûrõt és mind meg van elégedve vele!!

Ilyet hogy Type-r és hasonló NONAME szûrõt ne vegyél mert többel kötöd be mint amennyit spórolsz vele!!!!!!!!
    Volt olyan srác aki az imént emlitett márkáju szûrõt rakta fel a gépre és Törökszentmiklósról elindulva szolnokra-20km-menet közben a mûanyagról levált a szûrõ és igen koszos levegõ miatt megragadt a motor…hát ezért mondom hogy inkább többet áldozz rá mint egy motorfelujitás!!
    A Simota nem olyan drága!
    A K&N szûrönek borsosabb ára van de adnak hozzá mindent!Tipusa:69-9751TB,69-9751TS…ezek a te motorodhoz valók!!!!

Ha gondolod akkor küldök a corsa motorterében lévõ megoldásról képet!!!

ÜDVW:Xatis-Fegyvernek-

Módosította: xatis, Idõpont: 2007.09.16 13:34

Lajos
    Adminisztrátor

Szia Laci!!

Képpel ugyan nem szolgálhatok de a kedvesem corsájában ugyan ez a gond volt,mint megannyi autóban…ezt könnyen lehet orvosolni!

NOS!ha vásárolni szeretnél direktszûrõt csak olyat nézz ami tartalmaz-én úgy ismerem hogy-hõvetõt,vagy lehet kapni tartozékként!!
    Jómagam a Simotára esköszöm,legalábbis nekem ez jött be nagyon és elég sok ismerõsnek szereltem be ilyen márkáju szûrõt és mind meg van elégedve vele!!

Ilyet hogy Type-r és hasonló NONAME szûrõt ne vegyél mert többel kötöd be mint amennyit spórolsz vele!!!!!!!!
    Volt olyan srác aki az imént emlitett márkáju szûrõt rakta fel a gépre és Törökszentmiklósról elindulva szolnokra-20km-menet közben a mûanyagról levált a szûrõ és ign koszos levegõ miatt megragadt a motor…hát ezért mondom hogy inkább többet áldozz rá mint egy motorfelujitás!!
    A Simota nem olyan drága!
    A K&N szûrö borsosabb ára van de adnak hozzá mindent!Tipusa:69-9751TB,69-9751TS

Ha gondolod akkor küldök a corsa motorterében lévõ megoldásról képet!!!

ÜDVW:Xatis-Fegyvernek-

Lajos
    Adminisztrátor

Hello Xatis!

Köszönöm a tanácsot és a tipust utána fogok járni,azért jó lenne látni egy képet hogy mégis hogyan lehetne!
    Az elözö automba simán be tudtam szerelni ,pont jó helyen volt a gyári szürõ és annak a helyére befért,de itt
    elég bonyolult megoldást kéne alkalmaznom,ötletem van csak nem merem megvalósítani:) Egy "bátorító"
    illusztrációval hátha!

Köszönöm! ÜDVW!

Lajos
    Adminisztrátor

Hello Xatis!

Köszönöm a tanácsot és a tipust utána fogok járni,azért jó lenne látni egy képet hogy mégis hogyan lehetne!
    Az elözö automba simán be tudtam szerelni ,pont jó helyen volt a gyári szürõ és annak a helyére befért,de itt
    elég bonyolult megoldást kéne alkalmaznom,ötletem van csak nem merem megvalósítani:) Egy "bátorító"
    illusztrációval hátha!

Köszönöm! ÜDVW!

Lajos
    Adminisztrátor

Szia Laci !

Egy mail cimet vagy egy telszámot kérnék ahová elküldhetem a képta a corsa motorterérõl és a K&N szûrõrõl!!!

Lajos
    Adminisztrátor

Szia Laci !

Egy mail cimet vagy egy telszámot kérnék ahová elküldhetem a képta a corsa motorterérõl és a K&N szûrõrõl!!!

Lajos
    Adminisztrátor

Hy!

Ezt elfelejtettem: sonders@freemail.hu

Köszi!

Lajos
    Adminisztrátor

hello!

elküldtem a képet…igaz csak az egyik felét de pótolom a hiányosságaimat amint lesz rá mód!!

Üdvw:xatis

Lajos
    Adminisztrátor

hello!

elküldtem a képet…igaz csak az egyik felét de pótolom a hiányosságaimat amint lesz rá mód!!

Lajos
    Adminisztrátor

hello!

Lajos
    Adminisztrátor

Hy! Köszi megkaptam, ilyesmire gondoltam én is. De vajon az alu csövet lehet más formában is
    kapni,mert nekem meg kellene kerülnöm vele a motort mert csak mögötte fér el?! Vagy inkább vigyem hozzáértö ember kezébe?

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.