Elõfizetés!!!

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 27
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7928
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok! Lassan 1 éve,hogy elõfizetõje vagyok a VW-depó-nak! Az elsõ 8 példány renesen megérkezett a bolti kiadás elõtt 1-2-3 nappal!! Mostanában viszont 9.-10. szám késik! Balázs barátom aki itt moderátor is igazolja,hogy neki már megvan a depó a mostani nekem meg nincs!!! Pedig õ a boltból vette!!! Most a postások hibáznak már megint vagy a kiadó csúszása???

  #7943
  admin
  Adminisztrátor

  Szia! Mi már a múlt hét elején, kedden megkaptuk a tesztpéldányt, úgyhogy csak a postások keze lehet a dologban, pontosabban ez az, hogy éppen nincs benne a kezük… Na, szóval érted.

  #7958
  admin
  Adminisztrátor

  Nagyon béna postás lehet mert még ha hiszitek hanem még most sincs VW DEPÓM!!! Ezért már nagyon pipa vagyok! Holnap lehet beolvasok a béna postásnak!!

  #7976
  admin
  Adminisztrátor

  Tisztelt szerkesztõség! Ma voltam a postán! De õk nem találkoztak nekem címzett VW DEPÓ-val! Szerintük a depó már nem most hibázik elõször!! Már tapasztaltak ilyet!! Hát én nem tudom hol az igazság! De jó lenne kideríteni, utánnajárni az igazságnak!! Aztán az is felmerült,hogy lejárt az elõfizum! De még 2 havi járna! Így ezek után nem hiszem,hogy maradok elõfizetõ! Várom mielõbbi kielégítő válaszukat!

  Módosította: Jozy, Idõpont: 2008.07.30 23:13

  #8012
  admin
  Adminisztrátor

  Tudom,hogy nem az én problémám a legégetõbb és a legfontosabb,de még most sem kaptam meg az újságomat! Az egész utcát végigjártam,de nem hallottak ilyen újságról! Tudom mondani mindent lehet! De szerencsére ez egy rendes utca,és biztosítottak a lakói,ha bármi ilyen történt volna, akkor õk már jelezték volna!! Mi lesz így velem?? Még 2 számra szól az elõfizum!! Megkapom ami jár vagy majd 1 hónappal tolódik a határidõ??? A depónak nem számít a biztos a tuti??

  #8031
  admin
  Adminisztrátor

  Szerintem a postás lehet h minden hónapban nézegette a borítót és most már nem bírt ellenállni, feltépte és hazavitte 🙂

  Szerintem ha a nyomdi szétküldte, akkor Depo-s bácsik (és néni) nem tud miben segíteni. De érdekes h nem jött meg, mert ha idáig mindig rendben volt. A postán voltál benn?

  #8040
  admin
  Adminisztrátor

  Természetesen! Mielõtt bárkit is vádoltam volna, a postással kezdtem, aztán mentem a postára, aztán a posta szerint a Depó hibázott, ezért kérdezem én,hogy most akkor mi van???? Lesz 1 általán ujságom,vagy ihatok rá hidegvizet??? Ráadásúl még a hosszabbításról sem jött levél! De már ha jönne sem hosszabbítanék! Nem szeretem ha szórakoznak velem! Legyan az a posta vagy bárki más!

  #8043
  admin
  Adminisztrátor

  Te tudod, de én nem fogom kölcsönadni az újságaimat :D:D:D:D

  #8077
  admin
  Adminisztrátor

  Köszönöm a Vw depó MAXIMÁLISAN KIELÉGÍTÕ VÁLASZÁT! SZERINTEM NEM NAGYON KELL A HOSSZABBÍTÁSON TOVÁBB GONDOLKOZNOM!!!! KÖSZÖNÖM!!!:( 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

  #8089
  admin
  Adminisztrátor

  Kedves József!

  Bocsánat, hogy napokig nem reagáltunk, mivel folyamatosan úton voltunk az internetes fórum látogatását sajnálatos módon hanyagoltuk.

  Megértjük a felindultságodat. Mint azt korábban válaszoltuk, az újság idõben postázva lett az elõfizetõknek, nagyon sajnáljuk, hogy hozzád nem érkezett meg. Természetesen a hiányzó számot pótoljuk, amit hamarabb is megtettünk volna, ha a naponta olvasott info@vwdepo.hu levélcímre vagy a 30-323-5840-es infovonalra jelzed a hiányosságot. Az elõfizetés meghosszabbításával kapcsolatos döntésedet megértjük és tiszteletben tartjuk.

  Üdv

  Módosította: szerkesztõség, Idõpont: 2008.08.08 16:24

  #8091
  admin
  Adminisztrátor

  Majd én megfûzöm h vegye azért tovább. És nem Gábor, hanem József! :D:D:D

  #8093
  admin
  Adminisztrátor

  Elõfizetési reklamációt inkább a közvetlen depós email-re küldjetek. Ezt a topikot elsõsorban a lap tartalmi részét illetõ észrevételek, kérdések megvitatására szántuk.

  Mellesleg egy lap nem csak a célállomás postáján és a kézbesítõnél tûnhet el, a feladás után még legalább két postai csomóponton átmegy a küldemény. Sajnos ez ellen védtelenek vagyunk. Havonta csupán néhány darab olyan lap van, ami elveszik, illetve kb. ugyanennyi, ami valamiért visszajön. Például nem egyszer megesett már, hogy címzett ismeretlen jelöléssel kaptunk vissza lapokat, holott az illetõ már több mint 20 éve ugyanott lakik…

  #8094
  admin
  Adminisztrátor

  Kösz Mobala! Elnézést az elírásért, már javítottam.

  Üdv
  Attila

  #8108
  admin
  Adminisztrátor

  Valamikor a közeljövõben megyek tarjánba. Slambuc??? :D:D:D

  #8113
  admin
  Adminisztrátor

  Tisztelt szerkesztõség! Válaszadók,Mobala!

  Mobala már ismerhet,hogy elég hírtelen haragú vagyok! Ami néha jó, néha rossz! A Honvédségnél (mert voltam katona is) 1* szúrtak ki velem a kajával, hogy nem kaptam, utána addig nem ettem, amíg le nem szereltek! (ha még ott doliznék, még most sem ennék!) Aztán az új munkahelyen több pénzt ígértem több kaja reményében, ott is pofára estem, azóta ott sem eszek! Na most valahogy majdnem így jártam! Lehet kicsit türelmetlen vagyok és indulatos, néha hamarabb jár a szám, mint az eszem! Ha valakit megbántottam elnézést, nem volt szándékos! Ha ezután bármi bajom lesz ígérem E-mailt küldök! Köszönöm!

  Módosította: Jozy, Idõpont: 2008.08.09 22:38

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 27
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.