www.boxergarazs.hu

Elõfizetés+póló

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15536
  admin
  Adminisztrátor

  Üdv. Még mindig nagyon szomorú vagyok!Már jó pár hónapja elõfizettem az ujságra akcióban még pólót is igértek,én tisztességesen megfizettem,mind az ujság mind a póló árát! Újság jön (szerencsére) de a póló még mindig nem érkezett meg!!!!!!!!!!!!!!!!! Áll.. feladták ajánlva, nem jött! Feladták sima levélként!! Nem jött! Nem adom fel mert nagyon szeretnék már végre egy pólót,az ujságomhoz! Nemértem ezt a postát miért nem hozza el nekem ami jár!!! Kérdésem! Van valami megoldás,igaábol a póló miatt lettem elõfizetõ,régebben minden hónapban megvettem az ujságot!!! Szeretem a lapot! De ezt a pólós témát nemértem. Kérem ne vegye zaklatásnak,csak szeretném a pólómat! Tisztelettel: Kuti Gábor

  #15549
  admin
  Adminisztrátor

  Kedves Gábor!

  Az elsõ pólót február 26-án postáztuk számodra ajánlott levélként (ragszáma: RL 3104 000 141 8431)
  A másodikat május 5-én (sima levélként). Ez utóbbit nem tudjuk kerestetni, de az elsõnek utána nézetünk, ha még nem túl késõ. Most újra ajánlott levélként küldjük, amint meglesz a ragszám itt is közöljük.

  Az ilyen jellegû panaszokat kérjük, hogy az infokukacvwdepoponthu-ra, vagy az elofizetkukacvwdepoponthu-ra küldjék közvetlen levélként, mert ebbe a topikba a magazin témáival, cikkeivel, fotóival kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat várunk, melyek a nagyobb nyilvánosságot is érdekelhetik, illetve szélesebb körben is megvitatásra kerülhetnek.

  Üdv:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
www.kedvezmenyesbiztositas.hu

TLX_125x125_web

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close