Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › Elsõsegély nyújtó doboz
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-05-26-12:51 #6971
admin
AdminisztrátorSziasztok. Szeretném meg kérdezni.mivel mifelénk rendesen ki tört a doboz nizéria(a rendör elsõ kérdése ”mutassa adobozt”9mikor és meddig érvényes a bontatlan! egy fehércérna -sértetlenül leragasztva fehér felül írt 2010 08-ig papírral.mellette valami eng,szám.! Két-három éve vettem egy hiper markettben. a doboz szine-kék. már hallottam olyat is ,hogy most a sárga a jóM!i az igaz nem szeretnék ez miatt fizetni.?! Válaszotok elöre is köszi :Gábor:angry:
2008-05-26-14:12 #6972admin
AdminisztrátorÜdVW!
Hát nálunk hálistennek nincs ilyen.:sick:Felénk akkor kérik csak,ha már nagyon meg akarnak vágni vmiért.A másik ilyen sz*patás az izzókészlet.Van rendõr haver,itthon is ,meg Pesten is. Nekem két doboz is van a kocsiban.Az egyik az elsõsegély,a másik egy ugyanolyan dobozban a szerszámos:laugh: .Szerintem a szín nem lényeg,csak,h érvényes legyen,meg az hogy rá legyen írva a "B" kategóriás igazolás.De ha nagyon biztos akarsz lenni a dolgodban,fogod és bemész vele az elsõ patikába és ott tudnak segíteni,h megfelelõ-e.Sõt az érvénytelent is feltöltik,és érvényesítik.Remélem a segítégedre tudtam leni.:lol:
és hozzászólás megírása után a vissza fórumra pontara kell a katt,és nem küldesz be 3-4 hozzászólást
2008-05-26-17:09 #6974admin
AdminisztrátorSzia Nándi. Köszi ahozzá szólást és a tanácsokat .akkor magyek a patikába. agép meg nekem kínai ”kontár ”vagyok.mégegyszer köszi üdv:Gábor
2008-05-26-23:49 #6983admin
AdminisztrátorSzia Gábor.
Fölösleges rohanod a legelsõ patikába, mert 1 ilyen megvizsgálás pénzbe kerül amennyiért, akár vehetsz 1 új elsõsegélydobozt. A doboz színe nem számit, csak az, hogy „B” – s legyen, sértetlen legyen (mármint bontatlan) és az érvényessége ne legyen lejárva.
Remélem tudtam segiteni.:)2008-05-27-11:36 #6986admin
AdminisztrátorÜdVW Gábor!
Bárhol Vehetsz egy új elsõsegély készletet és ezzel nem lesz mibe belekötniük…Felesleges anniyt szaladgálnod, mert a ráfordított idõ és üzemanyag árából régen kijött egy új doboz…:(
2008-05-27-13:35 #6994admin
AdminisztrátorSziasztok
Nem szeretnék kötekedni. Én nemrég tettem le a jogsit. (1 hónapja) És ez az elsõsegélydoboz engem is foglalkoztat. Merthogy elvileg bontatlannak kell lennie. Az oktatóm pedig azt mondta, hogy ez hülyeség. Nem kell rá a "plomba" (nemtudom jól írtam-e). A lényeg az, hogy van a dobozban egy u.n tartalomjegyzék. Ha az azon szereplõ tételek közül mindegyik megvan, akkor a rendõr nem szólhat egy árva szót sem.
Az oktatóm legalábbis ezt mondta és 30 éve oktat úgyhogy én hiszek neki. A vizsgán az volt a válasz, hogy " A tartalomjegyzék szerint ellenõrzöm és a hiányosságot mihamarabb pótolom egy patikából…."
Remélem tudtam segíteni.Üdv.: Gabesz
2008-05-27-18:03 #7002admin
AdminisztrátorMint rendõr mondom, ha bontatlan, ill. megvan a tartalomjegyzék szerintn minden,és a szavatossági ideje sem járt le,akkor semmi gond nem lehet!
Bár sajnos én is ismerek egy pár "bunkózó" kollégát….
Remélem ezeket elkerülitek!Üdv: Tóth Zsolt:evil:
2008-05-27-20:30 #7006admin
AdminisztrátorÜdVW Zsolt!
Ott a pont! :woohoo:
Sajnálatos, hogy pont ebbe kötnek bele, dehát a napi csekk készletet ‘el kell adni’, ami inkább a fõnökök hibája!
Ilyenkor mindegy,hogy van-e az emberen füstszûrõs sapka….Találnak mást…:blink: -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.