Elsõsegély nyújtó doboz

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Elsõsegély nyújtó doboz

 • This topic is empty.
8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6971
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok. Szeretném meg kérdezni.mivel mifelénk rendesen ki tört a doboz nizéria(a rendör elsõ kérdése ”mutassa adobozt”9mikor és meddig érvényes a bontatlan! egy fehércérna -sértetlenül leragasztva fehér felül írt 2010 08-ig papírral.mellette valami eng,szám.! Két-három éve vettem egy hiper markettben. a doboz szine-kék. már hallottam olyat is ,hogy most a sárga a jóM!i az igaz nem szeretnék ez miatt fizetni.?! Válaszotok elöre is köszi :Gábor:angry:

  #6972
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Hát nálunk hálistennek nincs ilyen.:sick:Felénk akkor kérik csak,ha már nagyon meg akarnak vágni vmiért.A másik ilyen sz*patás az izzókészlet.Van rendõr haver,itthon is ,meg Pesten is. Nekem két doboz is van a kocsiban.Az egyik az elsõsegély,a másik egy ugyanolyan dobozban a szerszámos:laugh: .Szerintem a szín nem lényeg,csak,h érvényes legyen,meg az hogy rá legyen írva a "B" kategóriás igazolás.De ha nagyon biztos akarsz lenni a dolgodban,fogod és bemész vele az elsõ patikába és ott tudnak segíteni,h megfelelõ-e.Sõt az érvénytelent is feltöltik,és érvényesítik.Remélem a segítégedre tudtam leni.:lol:

  és hozzászólás megírása után a vissza fórumra pontara kell a katt,és nem küldesz be 3-4 hozzászólást

  #6974
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Nándi. Köszi ahozzá szólást és a tanácsokat .akkor magyek a patikába. agép meg nekem kínai ”kontár ”vagyok.mégegyszer köszi üdv:Gábor

  #6983
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Gábor.
  Fölösleges rohanod a legelsõ patikába, mert 1 ilyen megvizsgálás pénzbe kerül amennyiért, akár vehetsz 1 új elsõsegélydobozt. A doboz színe nem számit, csak az, hogy „B” – s legyen, sértetlen legyen (mármint bontatlan) és az érvényessége ne legyen lejárva.
  Remélem tudtam segiteni.:)

  #6986
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Gábor!

  Bárhol Vehetsz egy új elsõsegély készletet és ezzel nem lesz mibe belekötniük…Felesleges anniyt szaladgálnod, mert a ráfordított idõ és üzemanyag árából régen kijött egy új doboz…:(

  #6994
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok

  Nem szeretnék kötekedni. Én nemrég tettem le a jogsit. (1 hónapja) És ez az elsõsegélydoboz engem is foglalkoztat. Merthogy elvileg bontatlannak kell lennie. Az oktatóm pedig azt mondta, hogy ez hülyeség. Nem kell rá a "plomba" (nemtudom jól írtam-e). A lényeg az, hogy van a dobozban egy u.n tartalomjegyzék. Ha az azon szereplõ tételek közül mindegyik megvan, akkor a rendõr nem szólhat egy árva szót sem.
  Az oktatóm legalábbis ezt mondta és 30 éve oktat úgyhogy én hiszek neki. A vizsgán az volt a válasz, hogy " A tartalomjegyzék szerint ellenõrzöm és a hiányosságot mihamarabb pótolom egy patikából…."
  Remélem tudtam segíteni.

  Üdv.: Gabesz

  #7002
  admin
  Adminisztrátor

  Mint rendõr mondom, ha bontatlan, ill. megvan a tartalomjegyzék szerintn minden,és a szavatossági ideje sem járt le,akkor semmi gond nem lehet!
  Bár sajnos én is ismerek egy pár "bunkózó" kollégát….
  Remélem ezeket elkerülitek!

  Üdv: Tóth Zsolt:evil:

  #7006
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Zsolt!

  Ott a pont! :woohoo:
  Sajnálatos, hogy pont ebbe kötnek bele, dehát a napi csekk készletet ‘el kell adni’, ami inkább a fõnökök hibája!
  Ilyenkor mindegy,hogy van-e az emberen füstszûrõs sapka….Találnak mást…:blink:

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close