Felni Caddyre!

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Felni Caddyre!

• This topic is empty.
10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Az lenne a kérdésem, hogy az ATS Cup(?), vagy a Pirelli GTI különkiadás felnije fel megy-e az egyes Caddyre mindenféle átalakítás nélkül? (Mert nekem mind a két garnitúra alu, ami G2-n volt beleér az elsõ fékbe…) Vagy ha ezek nem akkor mi az ami igen?
    Köszi az esetleges válaszokat!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!

Attól függ, milyen fékszerkezet van a Caddy-n.
    Ha véletlenül a kis betétes a fékszerkezet (aiben közel akkora méretû a tárcsafékbetét mint a hátsó tárcsaféké), arra kevés alufelnit tudsz felszerelni. Az úszónyereg széle, vagy a dupla munkahengeresnél a kengyel ér bele a felnikbe… Vagy nyomtávszélesítesz, vagy cseréled a féknyerget újabbra…
    Csak berúgózásnál le ne tépje a sárvédõt…

Lajos
    Adminisztrátor

A nyomtávszélesítõvel már én is foglalkoztam kb 2,5 cm-es kellene de azt én egy kicsit sokalltam attól félek az ültetéssel együtt tényleg beleérne a sárvédõbe, meg ha jól tudom az acsapágyat is jócskán terheli! A fékcserérõl mondanál valami közelebbit! Melyikre lehet cserélni átalakítás nélkül? Illetve melyikre érdemes?

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!

Szerencsésebb helyzetben vagy! Ugyanis a késõbbi modellek (GolfI-rõl van szó) ún. felemás betétes féknyerge a közdarabbal együtt csereszabatos emlékeim szerint. Legfeljebb a két gumi fékcsövet kell a megfelelõ féknyereghez valót venned,mert azok különböznek…
    Féknyereg cikkszáma: 1H0 615 123A a balos, míg 1H0 615 124 A a jobbos munkahenger száma.Ha a visszanyomott dugattyú és a belsõ perem között 54mm a távolság, használható a 239/20mm-es belsõ hûtésû tárcsa. A közdarab száma:171 615 127 ,ebbõl 2 db kell.Ekkor még maradhatnak a 13 collos felnik…

Lajos
    Adminisztrátor

Köszi a válaszokat! Ez azt jelenti, hogyha lecserélem az elsõ féknyergeket mondjuk egy késõbbi benzinesére akkor meg is oldódott a probléma? ( Csak, hogy jól értettem-e…)
    ÜdVW!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!
    Igen,de csak az I-es Golf késõbbi modelleire. Némelyik Scirocco fékje is megfelel (Újpál Bandi barátom most vette le a 239-es féket róla, mert 256-ost tett rá….). Ajánlott, ha próbálgatod tehát féknyereg csere, ha kell, tárcsával, betét bele kerék vissza és megforgatod. Ha jó, lehet tovább depózni, ha nem visszateszed a régit és nem kell légteleníteni sem….

Lajos
    Adminisztrátor

Helló!
    Nekem a 239-es is bõven megfelel, ilyet nézek magamnak! ( Ha a cimborád esetleg eladná gondoljatok rám…..);)
    Köszi mindent!!!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!

Nos a féknyereg eladó ,tárcsával, betéttel. Újpál Andrást keresd a +3620/384-0077-es számon…
    Légy szíves rám vagy a fórumra hivatkozni!

Sok sikert!

Lajos
    Adminisztrátor

Köszi Doki, nyélbe ütöttük az üzletet!!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW József!

Szívesen ,máskor is!

Itt megtalálsz!B)

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.