www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Fûtõradiátor

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Fûtõradiátor

Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Horváth Gergő Batka 6 hónapja, 1 hét telt el.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #18027

  admin
  Adminisztrátor

  SzeVWasztok!

  1990-es JP-s Rabbit fûtõradiátorát hogyan lehet kiszedni? Szerintem szivárog, ha ráadom a fûtést érdekes szag lesz a kocsiban… a kesztyûtartó mögött van?
  A hûtõvíz viszont csak nagyon picit fogy 5000Km alatt 1dl… Remélem meglátom, hogy hol szivárog.

  A segítséget köszönöm!

  #18039

  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW György!

  A fûtõradiátor kiszereléséhez ki kell szerelni a teljes levegõcsatornát. A motortér felõl 3 db M6-os anya rögzíti.Le kell kötni a fûtõtest két csövét(hûtõfolyadékot le kell engedni,vagy a lekötéskor felfogni). Az utastér felõl a váltóboxot, az alsó rakodópolcot, a fûtésvezérlõ karokat házzal együtt kell kikötni. Ezután kell kiforgatni a helyérõl a fûtõmotort, a mellette lévõ mûanyag anyát lecsavarni. Célszerû az alsó légcsatornát is kivenni,mert úgy könnyebb megmozdítani a komplett radiátorházat.

  #18082

  admin
  Adminisztrátor

  Üdv!

  Doki, ha én csak a fûtõmotort szeretném kivarázsolni ( golf I 1.6D ), ahhoz az általad elõbbiekben leírt lépések egyszerûsíthetõek valamivel? Jetta meg Golf II-nél mintha olvastam olyasmit, hogy megoldható külön csak a motor eltávolítása, hátha egyesnél is meg van a technikája.

  #18096

  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Jaki!

  A Golf I/Jetta I szériánál teljesen más a munka! Itt csak a radiátort tartó 4 lemezcsavarból csak azt a kettõt kell kivenni amelyik a mûanyag rácsot szorítja le. Ezután az elõtét ellenállás alatt lévõ lemezcsavar kivétele után ki lehet fordítani, majd a vízvályúból ‘kisakkozni’ a fûtõmotort.

  #18105

  admin
  Adminisztrátor

  Köszönöm a gyors segítséget, ezek szerint kivitelezhetõ, csak többet kellett volna vele játszani…de majd most, hogy világosabban látom a lépéseket

  #155349

  Horváth Gergő Batka
  Felhasználó

  Üdv seat toledo 99 1.6 benzin ha feltekerem a fűtést a szélvédőre fujja a hűtővizet mi lehet a probléma mennyire kell bontani, és hogyan ?

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close