G1 1.6D ujrakábelezés

Kezdőlap Fórumok Elektronikai tippek, trükkök G1 1.6D ujrakábelezés

 • This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #8877
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok!

  Segitségeteket szeretném kérni. Szeretném ujrakábelezni az egyesgolfom de sehol nem találok hozzá kapcsolási rajzokat. Ez egy G1 1.6 D. De az is nagy segitség lenne ha valaki segitene hogy hol találhatom meg ennek az állitolag Bosch vezeték számozásnak a kodjait. Értem itt azt hogy 31 a test, 30 a fix 12V, stb.
  De egy sima nem Golf specifikus kapcsolási rajz is jó lenne. Legfõképp az izzitás bekötése amin a fejem töröm mert a lámpakapcsolás se kutya de azt talán kitalálom.

  #8885
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Balázs!

  Komplett kapcsolási rajzot csak a Webáruházban található Golf I-es könyvben találsz,vagy a gyári programban(ELSAWIN). Esetleg fizetõs oldalról letöltöd(ErWin Portál 21EUR/nap).
  Esetleg még itt lehet:
  http://www.volkswagen.msk.ru
  Orosz nyelvtudás szükséges!

  Ha egy tanácsot adhatok:
  Inkább egy Golf II- esbõl hámozd ki a kábelköteget! Annak sokkal megbízhatóbb a biztosítéktáblája (’82 végétõl már a Golf I-esekbe is azt szerelték.

  #8889
  admin
  Adminisztrátor

  az izzitó relé lábkiosztása: L ellenörzõlámpa, T hõmérséklet jeladó,30 állandó áram, 87 izzítógyertyákhoz,50 önindító gyujtáskapcsolótól, 85 test/31/, 86 gyujtásáram gyujtáskapcsolótól /15/

  #8906
  admin
  Adminisztrátor

  Köszönöm Laci!

  #10292
  admin
  Adminisztrátor

  [b]Magyar László írta::[/b]
  [quote]az izzitó relé lábkiosztása: L ellenörzõlámpa, T hõmérséklet jeladó,30 állandó áram, 87 izzítógyertyákhoz,50 önindító gyujtáskapcsolótól, 85 test/31/, 86 gyujtásáram gyujtáskapcsolótól /15/[/quote]

  Azt szeretném megkérdezni, hogy a "hõmérséklet jeladó" az honnan kap információt?adatot?!Azért érdeklõdöm, hogy a köztes idõt amikor nem is hideg és nem is meleg de azért kéne izzítani azt vala hogy jobban tudjam szabályozni,mert akkor sajnos nem pöcre indul a versenygépem.))))

  #10299
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Ferenc!

  Az a jelet a relé a hengerfejen lévõ vízgombáról kapja! A másik a vízhõmérõé. Esetleg cseréld meg a kettõt!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.