Golf 1 be gti motor segítség!!!

Kezdőlap Fórumok Technikai segítség Motor Golf 1 be gti motor segítség!!!

• This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Van egy golf 1 1.8 sima karburátoros autóm. A motort már utólag tettem bele egy kettesbõl származik kb 85-ös évjárat.Most át akarom alakítaní injektorosra, de csakis K-etronikkal. A kérdésem az lenne hogy van valamilyen elektronika a melegedés szabályzó-szívató meg még nem tudom minek.Vagy csak sima relé vezérli? Megnéztem egy régi(1979)GTI-t de abban nem látok semmit csak relék stb. Egy ismerõsnek van egy 1983-as GTI je de abban van MFA is és az gondolom ott ami van az esõcsatornába az ahhoz tartozik.Még egy kérdés a melegedés szabályzó(ami a blokk oldalán van a mechanikus ac helyén)nagyon fontos vagy ki lehet hagyni? Elõre is köszönöm.

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Roland!

Az alap K-Jetronicnál nincs külön vezérlõ elektronika, csak egy hõ-idõ kapcsoló, ami vezérelte a pótlevegõ szelepet és az indító fúvókát.
    A motorblokk oldalán lévõ bemelegedés szabályozó szelep a motor hõmérsékletének megfelelõen csökkenti a benzinnyomást. Nem lehet kihagyni a rendszerbõl.

Az esõcsatornában a gyújtási végfokozat található. Az MFA fogyasztásjelzõje egy vákuumszenzor, ami a mûszerfal hátára van erõsítve és a szívócsõbe csatlakozik a fojtószelep mögé.

Ezügyben érdemes lenne némi szakirodalmat is átnézned a jövõbeni mérgelõdések megelõzésére!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.