Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › Golf 2 1.3 digijetet rá lehet rakni G3 1.4i-re????
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-03-08-02:01 #5909
admin
AdminisztrátorÜdvw Mindenkinek!
A szitu és a kérdés a következõ:
Van egy 1.4-es 3-as golfom ABD motorkód mono-motronic, 60 lóerõ.
És van egy 91-es 2-es golf motor 1.3-as hengerenkénti injektorral,valami digijet vagy mi.
Kívûlrõl a két motor felépítése és méretei nagyon egyformának tûnnek de át lehet a rakni a digijetet az én 1.4-esemre?(Mindene megvan).
Ha át lehet rakni van-e értelme?(Erõsebb lesz-e vagy kevesebb a fogyasztás).
Aki tud valamit a témában kérem írjon mert még a hétvégén el kellene hoznom a donor mocit meg ugye kifizetni 🙂 .
Kösz
2008-03-08-16:12 #5915admin
AdminisztrátorÜdVW Tibor!
Az egész akkor derül ki, ha a szívócsõsort akarod mayd rátenni az ABD blokkra…Ha nem megy akkor hengerfej csere…Ha a villany teljesen megvan,akkor hajrá…Bár érdekes lesz összehozni a két kábelköteget…:)
2008-03-09-01:28 #5920admin
AdminisztrátorÜdvw Doki!
Szóval lehet hogy már a szívósor sem egyezik? 🙁
Hát a kábelköteget meg nem én csinálnám hanem villamossági szakember de kezdek eltántorodni!
Ráadásul azon gondolkoztam hogy ez az 1.3-as cucc nem lesz-e kevés az 1.4-es blokknak?
Lehet hogy az egy kicsit kevesebb benyát lõ be meg hogyha hengerfejet cserélnék akkor meg lehet hogy abban a szelepek méretei nem egyeznek,vagy nagy hülyeség amit mondok?
Ja meg elég-e az én 1.2 -es nyomású pumpám vagy abból is nagyobb kellene?
Mondjuk az is megvan de hát akkor még a tankban is birizgálni kellene ha nem ugyanaz a felfogatása a pumpának.
Nem is olyan egyszerû ez bakker!
Nem lehet valahonnan robantott ábrákat letölteni a méretek miatt?
kösz elõre is
2008-03-09-14:53 #5921admin
AdminisztrátorÜdVW Tibor!
A szívósort nem tudom,hogy egyezik-e. Mivel más motorhoz hozza a katalógus, no meg az injektorok is benne vannak,teljesen más a cikkszáma…Jobban kideríteni nem tudom,mert nem találkoztam ilyen melóval..
A kábelköteget mindegy ki csinálja,csak hibátlanul menjen vele a moci…
A befecskendezett mennyiség nem biztos, hogy kevés lesz,de azon még lehet segíteni.
A hengerenkénti injektoros rendszerek 3,0-3,5 bar benzinnyomáson dolgoznak,tehát a régi pumpa biztos,hogy nem lesz jó.
Meg kell nézni,hogy létezik a Te autód felfogatásával egyezõ szivattyú 3bar-os nyomással.A robbantott ábrák a gyári alkatrészprogramokban(ETKA,ETOS) találhatóak,de azok sem méretarányosak!
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.