Golf 2 Digijet 1.3 Dadog

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Golf 2 Digijet 1.3 Dadog

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6138
  admin
  Adminisztrátor

  Segitséget szeretnék kérni a motor nemrég került beépitésre.Azóta mentem 800km vele.A hiba a következö kb 8km után a motor nem veszi a fordulatott és fulladozik mintha nem kapna elég benzintJelenleg egy 1es golfba van beépitve.A motor cserélve lettek vizpumpa,gyertyák,gyertya kábel,váltó olaj,motor olaj,olajszürõ,benzinszürõ,légszürõ,ékszij.A motor 1hete volt auto diagnosztikán és minden a gyári beálitások szerint van.Valamint bépitésre került a motorhoz tartozó elõszivó ac (tankba)valamint egy nyomásért felelõs ac illetve a hozzá tartozó szürõ.Fél óra pihenés után ismét hibátlanul müködik.

  #6147
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Péter!

  Melegen nem kormolja be a gyertyát? Mert akkor valami nem bírja a ‘meleget’! Lehet gyújtásmodul, Hall IC, trafó, hõgomba,stb. Mennyi a benzinnyomásod, a lambda feszültséged?

  #6150
  admin
  Adminisztrátor

  Mennyinek kell lennie a lambda fesznek?Illetve a benzin nyomást én hogy tudom ellenörizni?Azt tudom hogy eddig picit kormolta a gyertyát.Probáljak meg egy másik lambda szondát is?Lehet hogy megoldja a problémát?

  Módosította: RendiT, Idõpont: 2008.04.01 14:26

  #6168
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Péter!

  A benzinnyomást a nyomóvezetékbe kötött T elágazóra kapcsolt nyomásmérõ órával mérheted. Érték minimum 3 bar. A lambdafeszültségnek 0 és 0,9 volt között kell mozognia. Fixen nem állhat, mert az a lambdaszonda vagy az ECU hibáját jelentheti!

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2008.04.02 12:40

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close