Golf 2 gti 8v-16v??

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Golf 2 gti 8v-16v??

• This topic is empty.
7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Hello mindenki!Van egy golf 2 gti 8v-m"87,és le akarom cserélni 16v-re.(amugy meg vagyok vele elégedve,csak szeretnék kicsit erõsebbet)A kérdésem a következõ(k) lenne:Megéri-e lecserélni?Mármint érezhetõ lesz a 16v(Katalizátoros,vagy a nélküli) vagy nem sok a külömség menettulajdonságokat illetõen,ha rálépek jobban fog menni?Fogyasztása több-e,a 8v-vel 10-11 körül kijövök,és nem utolsó sorban a fentartási költsége több-e mint a 8v-nek??Elõre is köszi!!VW!!

Lajos
    Adminisztrátor

Helló!
    Nekem 16v-m van, szerintem biztos hogy jobban megy, jobban is kell mennie, hisz mégicsak több lóerõ. Én is elõször 8v-t akartam vennii, hisz az olcsóbb, de aztán hála az égnek a 16v mellett döntöttem.Az enyém katalizátor nélküli, 87es. Nagyon szeretem, városban jó vele közlekedni, mert rugalams, viszont a fogyasztás az 15 körül van (ez nem kevés tudom), most lesz egy gyertyakábelcsere, bízom benne, hogy ez egy kicsit lejjebb megy. Én mondjuk még 8v-t nem vezettem, de egy cimbimnek az van, és már vezette az enyémet, most már õ is inkább 16v-t akar venni. Én azt mondom cseréld le nyugodtan, csak számíts rá, hogy valószínüleg nem keveset rá kell majd költeni…(megéri;) ) [img size=400]https://www.vwdepo.hu/media/kunena/attachments/legacy/images/depo.jpg[/img]

Módosította: akosgti, Idõpont: 2007.12.18 11:13

Attachments:
    Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Zsolti!

Légy szíves nézz szét a fórumon,mert ezt a témát már taglaltuk többen is! A csere nem egyszerû, így az ott leírtak vonatkoznának a Te témádhoz is!

Lajos
    Adminisztrátor

Hello Ákos!!Ugy néz ki hogy,jön a 16v!!B) Tudok 500ezer körül egy g60-ast az nem olcso kicsit?? biztos van valami zür vele..mit gondoltok.,?:huh:

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Zsolti!

Az egy kicsit gázos dolog! Nem véres a nyaka csak 1 kicsit?G töltõ, pl.? :S

Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.12.21 10:10

Lajos
    Adminisztrátor

Hát 500 ért egy kicsit nekem is gyanús. Jobban meg kellene azt nézni ennyi pénzért. Nagyon ráfázhatsz vele…:unsure:

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Zsolti!

Vigyél magaddal egy GTI gurut, ha megnézed ezt a vasat! Remélhetõleg tudni fogja, hogy hová nyúljon, mit hallgasson meg,mit próbáljon ki…A kereskedõk a csillagot is lehazudják az égrõl, fõleg, ha meglátják, hogy kell az autó…Állapotlap sehol, csak a süket szöveg… :sick:
    Azután meg eltitkolt hibák sorozata, majd 5-6 év múlva megnyered a pert és beljebb leszel 300 magyar papírral?!:S

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.