Golf 2 ültetõrugó

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Golf 2 ültetõrugó

• This topic is empty.
8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Golf 2 -40mm-es hátsó FK ültetõrugómat cserélnén -60mm-esre!!Ha van valakinek és cserélné is akkor irjon!!!Köszi!!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Zsolti!

Akkora ültetéshez már a teleszkópot is cserélned kell! Különben erõsebb berugózáskor a teleszkóp dugattyúja kiszakítja a fenékszelepet és eldobhatod…

Lajos
    Adminisztrátor

Helo Doki!Sporttelok vannak a golfban,ezt igy vettem 60/40-es!!De akkor igy sem lehet a 40-es helyére 60-ast rakni??Köszi!!!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Zsolti!

A sporttelok nem tudom mit jelent! Ha keménysége ellenére a lengéscsillapító nem ültetõrugóhoz való(nem rövidebb a szára), akkor berugózáskor (mivel már nincs hová mennie befelé a lengéscsillapító házban) le fogja szakítani a fenékszelepet, vagy elhajlik a teleszkópszár..
    Biztos ,hogy az a teleszkóp tényleg a 40 milliméteres ültetõ rugó párja? Nekem végül is mindegy, nem nekem fog szétszakadni…
    Még valami : lehetni sok mindent lehet, csak nem ajánlott, vagy egyszerûen NEM szabad! A felelõsséget mindenki vállalja a saját ötletéért!
    :angry:

Módosította: Doki69, Idõpont: 2007.12.12 18:02

Lajos
    Adminisztrátor

Hello Doki!!A párja mert igy vettem FK akx futómü szett 60/40!!nem irnám ha nem igy lenne!!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Zsolti!

Úgy legyen! Ámen!B)

Lajos
    Adminisztrátor

Hali! Ha 80 as ültetésem van, mennyivel legyen rövidebb a telóm? Vagy a 60asé is elég hozzá? Thanx

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Antal!

Lehetõleg ugyanahhoz a rugóhoz való lengéscsillapítóra lesz szükséged…

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.