golf 3

 • This topic is empty.
8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #29152
  admin
  Adminisztrátor

  sziasztok,van egy 3 as golfom 1.4 benzines.olyan problémám van vele,hogy nem akar fűteni, a levegőt sem fúja rendesen.mi lehet az oka hogy nem működik?már gondoltam hogy a vizpumpa nem keringet rendesen,vagy szedjem szét a műszerfalat nézem meg,hogy nincs-e eldugulva valahol a levegő járat. minden tanácsot szivesen fogadok,rostasgabi0127

  #29156
  admin
  Adminisztrátor

  hát haa vized fell melegszik rendessen,akkor a höszabályzó tekeröje okozhat gondott,hogy nem nyissa ki a belsöradiátor hütö szelepét.A tekerö lehet tekeredik is csak a bowden el szakadt vagy kirázkódott vagy ki tudja.és hogyan hogy nem akkar fújni,nem tudod a fokozatokat kapcsolni?

  #29175
  admin
  Adminisztrátor

  köszi az infót a fűtő blokkom tekerőinek a bovdenjei le vannak törve de a fűtésé jó. de lehet hogy igazad van hogy nem működtetti rendesen, ehhez szét kell szednem az egész műszerfalat? a levegő nem fúj a szélvédőre csak a közepén a bal oldala nem ,el lehet dugulva?

  #29181
  admin
  Adminisztrátor

  10 pont Technyx-nek :laugh:
  Ez tényleg egy olyan gond ami a golf III-nál amit sok helyen nem tudnak. Nekem is régen mindenki a Fűtőházat, motort meg ilyeneket mondtak.
  De tényleg azok a kurv@ bóvdenek tehetnek róla…
  Próbáld a kesztyűtartó alatt, az anyósnak a lábáinál. Van ott egy kemény szivacs ami takarja az egész szerkezetett. Vedd le azt, nyúlj be allá és ott végződnek a bóvdenek. Tapogasd ki és nézd meg melyik, mit csinál. Majd rakd onnan kézzel,arra a pozicíóra hogy a szélvédőre fújja a levegőt. Ha megoldódott a problémád, nem kell szétszedni a műszerfalat, mert a tekerőszerkezettől megoldhatod a gondot.
  Ha nem lessz jó így, akkor valószinűleg dugulás vagy csúszás. Ilyesmi…
  Üdvw: Alex

  #29186
  admin
  Adminisztrátor

  Hát le kapod a tekeröket,aztán a csavarok pedig el vannak körbe gyukva.ellég ideg ölö maga a bowdenok huzogatoja,dee ha szétszeded meg látod,esetleg ki is próbálhatod azzal hogy meg húzod,tolod.lehet csak 1 ment el és vallahogy anyira hülye helyre került hogy a többit is blokolja vagy vallami hasonló turpiság.

  #29193
  admin
  Adminisztrátor

  Én már csináltam ezt. Nekem csak az volt a gond. Hála az égnek :laugh:

  #29362
  admin
  Adminisztrátor

  köszönöm mindenkinek az utmutatást és a tapasztalatokat.

  #29366
  admin
  Adminisztrátor

  De mi lett? megoldódott a problémád? :huh:

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.