Kezdőlap › Fórumok › Technikai segítség › Futómű › Golf III. 1993 1.4 CL kanyarstabilizátor!
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-05-31-01:44 #7071
admin
AdminisztrátorA mindenható wolfsburgi farkas kisérjen utatokon!!!!
Stabilizáljuk a helyzetet!!!
Vwalaki mondja meg a tutit!!!
Komolyra fordítva a szót ezekben az 1.4-es golfokban nem volt gyárilag stabrúd vagy a kocsim elõzõ tulajának édesanyját késztessem sûrû csuklásra? 🙂 Vagy a szerelõét? 🙂
Van aki azt mondja hogy csak a tdi,gt,gti,vr6-ba lett belepakolva és akkor továbbmennék:
érdemes utólag belepakolni? A gépem alatt egyébként 15-ös 195/50-es toyo gumik vannak és szoktam járni kanyargós szerpentineken is ott kijönne az elõnye vagy ültetés nélkül mindegy?Kösz szevwasztok
2008-05-31-11:15 #7077admin
AdminisztrátorÜdVW Tibor!
Elméletileg az 1,4-es alap motorral(ABD) szerelt autókban nem volt sem elsõ, sem hátsó keresztstabilizátor, csak külön rendelésre.
A futómûrõl és a stabilizátorról a majdnem tuti itt a honlapon a ‘Vigyázz, ha jön a kanyar’ címû cikkben található..B)2008-05-31-11:59 #7085admin
AdminisztrátorKöszi doki!
Ha nem zavarlak azt még leírhatnád nekem hogy honnan lehet toronycsapágyhoz körmös kulcsot venni és ha cserélem (a régiek már nagyon lógnak) tényleg érdemes a futómûvet beállítatni?
Kösz szépen elõre is
2008-06-01-15:52 #7093admin
AdminisztrátorÜdVW Tibor!
A toronycsapágyak tehermentesített állapotban lógnak! Ez normális dolog, mivel a tengelyirányú terhelés az autó felemelésekor(ha a kasznit emelik) megszûnik…
Néhány célszerszámokat forgalmazó cégnél kapható ez a kulcs, de én egy ócska dugattyúcsapszegbõl köszörültem…
Ha a rugóstagot leveszed a tengelycsonkállványról, már ajánlott a futómû beállítása, mivel ritkán sikerül ugyanolyan helyzetben rögzíteni. Célszerû egy alkoholos filctollal megjelölni a helyzetet…2008-06-02-15:34 #7108admin
AdminisztrátorKöszi doki!
Nálam a toronycsapágyak sajnos nem csak tehermentesített állapotban lógtak.
A hétvégén sikerült is kicserélni de azért köszi a választ.
Üdvw!!!
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.