hibakód

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #5960
  admin
  Adminisztrátor

  Megint Sziasztok!

  Az elõbb elfelejtettem egy nagyon fontos kérdést felteni!!!

  A Feleségem corsájánál a hibakódot ki lehet villogtatva és arra lennék kíváncsi hogy a hibakódokat ki leht-e minden fajta ketyere nélkül ugyan ugy villogtatni mint PL.Corsa egy malac Passatban(2.0 16V)???
  Hol kell hídba kötni a vezetékeket ha ki lehet így villogtatni??
  És hogy lehet kiolvasni az 1232-t vagy a 2121 stb-t???

  xatis Fegyvernek

  #5963
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Xatis!

  Kicsit érdekes,hogy Opel dolgokról érdekõdsz itt… De mindegy! A ‘94.09 hó elõtt gyártott és nem OBD(16) csatlakozós biztosíték tábláknál, amelyeknél csak 10 csatlakozó van, a jobboldali két felsõt összezárva kezd villogni a MIL lámpa, ha a gyújtás be van kapcsolva… Csak két digites a hibakód(pl 12-hibakód kiolvasás kezdete).Elõször mindig háromszor villogja a 12-t, mayd ami utána következik,az a lényeg, de mindig háromszor. Ha ujra 12-t villog, akkor ennyi volt. Hibakód törlése fél perces áramtalanítással.
  Az OBD aljzatos változat csak célgéppel(Tech2),vagy számítógéppel, illesztõfejjel, Opel programokkal (Tech2, Ab-Com, Op-com, stb.) olvasható…

  #5964
  admin
  Adminisztrátor

  Szia Doki!

  Rosszul irtam mert a malac Passat hibakódjának kiolvasásáról érdeklõdtem…a Corsa kódjai csak példa volt mert a feleségemnek van Corsája és itt így tudom megnézni ha van valami god!!

  Elnézést a hibámért!

  Tehát a malc Passat hibakódjait szeretném megtudni hogy hogyan lehet megnézni!!!

  Köszönöm Xatis Fegyvernek

  #5965
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Xatis!

  Pontos évjárat motorkód szükséges lenne! Valamint van-e benne ABS? Nem tudom így ,hogy mi villogtatható és mi olvasható célgéppel…

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.