hideg

• This topic is empty.
7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

meghalt a "légkondi"ventilátorom.
    golf1 1.6 dieselem van és nem igen érti az elekrtonikát a környéken senki.én sem
    fontos lenne a hasznos tanács!!!!!
    köff mindenkinek
    atesz

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Attila!

Fogalmazz ,légy szíves pontosan! A Golf I-esekben csak az amerikai változatokban volt légkondi, így ezek fûtés- és légkondícionáló rendszere teljesen eltérõ az európaiaktól…
    Ha a fûtõventillátor ‘adta be a felmondását’, akkor az csereszabatos a B2-es Passatéval, bár ott inkább az elõtét ellenállás,vagy a kapcsoló’megy haza’…

Lajos
    Adminisztrátor

Szerintem a fûtés ventillátorra gondolsz,ami levegõt fúj az utastérbe. Nekem is tönkre ment,egyszerûen megszorult,és leégett. Általában 5-8ezer körül van a bontott(de akár 3ezerért is kaphatsz), én spec egy egyszerû 16cm-es ventillátorral pótóltam egy server gépbõl 🙂 De kinek,mi. Épp az volt otthon, akkor.

Lajos
    Adminisztrátor

hali
    köff a letolást és a tanácsot tegnap este meglet a hiba oka
    nagyon olcsó megoldás a bizti állandóan kiéget mert valami bibi volt a biztosíték táblában de egy cimbi rájött
    mire már az egészet szétkaptuk

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Attila!

Letolásról szó nincs,csak sok felesleges vitát lehet megelõzni a pontos fogalmazással! Motor vagy váltóproblémáknál gyorsabb a dolog, ha van köbcenti, évjárat és motor, vagy váltókód! 🙂

Lajos
    Adminisztrátor

helló doki69
    a gond végleg meg lett oldva egy kis házi mûtéttel.
    de viszont azt vettem észre hogy TE sokat tudsz a vw-rõl és én keveset és sokat akarok tudni én is.
    segítesz?

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Attila!

Köszi a bizalmat, ezért vagyok ezen a fórumon!B)

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.