Hidegindítás és egyéb

Kezdőlap Fórumok Golfosok törzsasztala Hidegindítás és egyéb

• This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

SzeVWasz Doki!
    Ismét szükségem lenne egy adag jótanácsra. A probléma a következõ: alapesteben hidegen 3-ra indul a motor, bármeddig is tekertetem. Ha viszont elõtte 2-3-szor gyújtásra rakom, akkor többnyire elsõre elindul. Benzinnyomásra gondoltam, de egy nap állás után elkezdtem levenni a nyomásszabályzó fedelét és spriccelt a benzin. A másik probléma: amikor huzatom a gépet, lentrõl elég jól megy, 3-4000-tõl viszont olyan öregesen gyorsul. 70-80-nál alig akar többet menni 2-be, máskor simán kimegy 100-ig. A fojtószeleppotméterrel is eljátszottam már, nem sokat változik a dolog. Az autó G3 1.8 AAM központi bef.
    Elõre is köszi!

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Peti!

A fojtószelep potenciométerhez nem szabad hozzányúlni! Emiatt még a márkaszervzekben is cserélik az egész injektorfejet, mert nincs idõ és mód a beállítására…:(
    A ‘spriccelésbõl’ nem mondod meg a pontos benzinnyomást!:angry: Érték: 0,8-1,2 bar járó motornál.
    A benzinszûrõd mikor volt cserélve?

Lajos
    Adminisztrátor

SzeVWasz!

Benzinszûrõt olyan 3-4 éve cseréltem, vagyis olyan 50000-et mentem vele.

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Peti!

Légy szíves és cserélj benzinszûrõt! A gyári elõírás is 30 ezer km, de a szemét magyar benzin miatt ajánlatos 15-20 ezrenként cserélni…:(
    Valamint nem ártana a hibatárolót kis kiérdezni és néhány élõ adatot is kiolvasni (ezt a korai szériánál nem mindig lehet)…

Lajos
    Adminisztrátor

Rendben van, jövõ héten kicserélem és majd megírom az eredményt. Ja és 16V dugók vannak benne, tudod az a lapostetejû. Gondolom az nem baj,ha kicsit nagyobb a kompresszió.
    Köszi

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.