www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Hol vannak a vízhûtésesek?

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline A megjelent számok megvitatása Hol vannak a vízhûtésesek?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24561
  admin
  Adminisztrátor

  Üdvw Mindenkinek!

  Az én észrevételem és “problémám”, ami nem is igazán probléma, inkább bosszantó és háttérbe szórulva érzem magunkat, vízhûtéseseket! Mert, akármilyen fõcímmel ellátott szerelési leírás és segédlet, ami az újságban megjelenik, mindig a léghûtésesekrõl szól! :S Pedig szerintem sok mindenkinek, jól jönne 1-2 képpel ilusztrált szerelésiés egyéb segítség. Szerencsémre én elég idióta vagyok ahoz, hogy neki álljak, ha van valami probléma, de nem biztos, hogy Mindenki ilyen bevállalos.
  Nem igazán értem, hogy mi ennek az oka?! Mi nem vagyunk elég érdekes téma, vagy Nekünk nem jár meg a figyelem és segítség? Esetleg van olyan tévhit, hogy a vízeseket, nem kell szerelni, vagy esetleg nem szeretnénk fejleszteni, korszerûsíteni? Nem szeretnék ezzel a levéllel senkit sem megbántani, én már évek óta hûséges olvasótok vagyok, tehát nem is a lapot szeretném leszólni (sõt, külön köszönet az egész stábnak, hogy vagytok, úgy érzem nekünk VW-seknek ez nagyon nagy dolog és segítség, ami más típus hívõknek nem adatik meg) , de remélem, hogy ez a “hiba” megoldható.

  Üdvwözlettel és tisztelettel:Czár

  #24592
  admin
  Adminisztrátor

  Kedves Czár!
  Jogos a felvetés, a magazinban tényleg nem volt az utóbbi évben ilyen rovat, viszont itt az interneten jóformán másról sem szól a diskurzus, csak a vizesek technikai gondjairól illetve a hozzájuk kapcsolódó tapasztalat cseréről. Itt a levegősök vannak háttérbe szorulva.
  Ezzel együtt persze jó lenne, ha sehol nem lenne senki háttérbe szorulva. Ezért dolgozni fogunk.

  Üdv: -szerk.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close