Honlap kérdések, információk stb.

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Honlap kérdések, információk stb.

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 34
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6715
  admin
  Adminisztrátor

  Én egy ilyen "témát" nagyon hiányolok, ahol a honlappal kapcsolatos kérdéseket, technikai információkat, vagy netán néhány információt kaphatunk, mi lelkes éhes olvasó közönség, tõletek. 😀

  #6718
  admin
  Adminisztrátor

  Kedves Balázs!

  Máris létrehoztad az erre irányuló topikot. Várjuk a kérdéseket!

  #6728
  admin
  Adminisztrátor

  Például láttam itt a fõoldalon a különbözõ klubbok bemutatkozását. Milyen módon lehet bemutatkozni az új klubboknak? Valami e-mailra küldjük el?

  #6729
  admin
  Adminisztrátor

  Vagy szivesen megnéznék a Depo életébõl képeket, videókat. Akár egy fotózás, cikk megírásának képeit. Vagy egy találkozóra menetel uti beszámolóját video formában stb. stb.

  #6740
  admin
  Adminisztrátor

  A klubok leveleit, bemutatkozó anyagát az info@vwdepo.hu email címre várjuk. Tényleg sok klub alakult az elmúlt években, jó lenne, ha itt együtt lennének róluk az információk (alakulásuk története, alapító tagok, tagság megszerzésének feltételei, klub-filozófia, belépési kontaktok, taglétszám, autók ismérvei, stb, stb…)

  A depo-szerkesztõség életképeivel kapcsolatban lehet, hogy csalódást okoznánk… Nem mindig olyan vidám és örömteli a munkánk, mint ahogyan azt esetleg gondolják páran.

  Valójában erre a célra is használhatnánk a szerkesztõségi blogot, de egyre kevesebb az idõ és sokszor még a lapot is alig gyõzzük, nem hogy azon dolgozzunk, hogy bemutassuk hogyan dolgozunk.

  Mindenesetre jó az ötlet, remélem a közeljövõben lesz rá lehetõségünk, hogy egy ilyen cikkecskét írjunk ide vagy a lapba. Az is lehet, hogy videóssal kapcsolatban meg majd itt kérünk segítséget a fórumon, ugyanis a mozgókép készítés nálunk technikai akadályokba ütközik.

  Ja, és íme egy kép, egy szomorú pillanat… Még tavasszal történt, hogy szemtanúi voltunk két Bogi utolsó útjára bocsátásának. Attila sajnálkozik a plató elõtt… [img size=560]https://www.vwdepo.hu/media/kunena/attachments/legacy/images/IMG_0799.jpg[/img]

  Módosította: lajos.vendel, Idõpont: 2008.05.13 22:46

  Attachments:
  #6742
  admin
  Adminisztrátor

  Ebben a mozgóképes témában tudok segíteni, mivel van némi közöm a videózáshoz 😀

  Nem kifejezetten arra gondoltam, hogy csak a vidám dolgok a fontosak. Szerintem mindenki szeretné tudni, vagy valamennyire ismerni, hogy milyen is a Ti munkátok.

  Érdeklõdve várom a fejleményeket, a klubbunkról pedig ma küldöm az e-mailt, fotókat.

  #6757
  admin
  Adminisztrátor

  Nekem szokott olyat csinálni az itteni fórum, hogy nem mutatja más színnel az új hozzászólásokat, valamit lenn a friss hozzászólásokban sem frissül!

  Más találkozott valami hasonló hibával?

  #6758
  admin
  Adminisztrátor

  Firefox alatt nálunk sincs megkülönböztetõ szín az új hozzászólásoknak, de attól tartok, hogy más böngészõ alatt sem. Szerintem ez a fórum-motor ennyit tud, vagy lehet, hogy vissza kellene állítanunk az eredeti, default megjelenésre.

  #6759
  admin
  Adminisztrátor

  Ugyanezt a fórum motort használom én is a klubb oldalon és ott mûködik. Hümm-hümm… gondolkodom a hiba okán. De a default beállítás nálam is jó kis gyógyír szokott lenni. :’)

  Pedig joomla-hoz kifejezetten Firefox ajánlott.

  Módosította: mobala, Idõpont: 2008.05.14 13:53

  #6853
  admin
  Adminisztrátor

  A fórumban mostanság szinte minden nap megjelenek!

  Nekem egy zavaró problémám van!

  Valaki nyit egy szálat, mondjuk fényezés témával, majd miután erre kapott választ, akkor ott folytatja a kérdezést mondjuk futómûvel kapcsolatban. Ez mások számára igencsak megnehezíti a keresést. (na jó ott van a keresõ, de így elég átláthatatlan és nemigazán éri el a célját)

  Szóval az én javaslatom az lenne, hogy érdemes lenne egy-két olyan embert kjelölni moderátornak, aki elég sokat jelen van az oldalon és rendezgetné a fórum üzeneteket. Törölné, áthelyezné, a nem megfelelõ szálba írt üzeneteket!

  Ezen hozzászólásomat senki ne vegye sértésnek! Csupán a fórum átláthatósága miatt mondom.

  Módosította: mobala, Idõpont: 2008.05.20 10:40

  #6854
  admin
  Adminisztrátor

  Köszönjük a javaslatot. Valóban zavaró, hogy mindenfajta kérdés megjelenik minden topikban. Gondolkodunk a megoldáson és legfeljebb nyitunk az autó fõ egységeire lebontott topikokat a mûszaki kérdésekhez.

  A moderálási lehetõségeknek pedig megnézzük, hogy van-e technikai akadálya. Ha nincs, mi szívesen veszük a segítséget.

  #6855
  admin
  Adminisztrátor

  ismereteim szerint nincs. 🙂

  Ugyanolyan jogkörrel fog rendelkezni mint ti. szerkeszt, lezár, töröl, áthelyez.

  De lehet h wolf tud rá valami okosságot 🙂

  #6857
  admin
  Adminisztrátor

  A fórum szerkesztését csak adminisztrátori jogkörrel felruházott felhasználók végezhetik. Ha ismert elõtted a Joomla, akkor tudod, hogy ezzel a jogkörrel jóformán bármi elvégezhetõ a lapon.

  Elvileg törölhetõk a cikkek (még véletlenül is), de nem is ez a fõ gond. Vannak fenn viszont olyan anyagok, amik szerkesztés alatt állnak és néhány belsõ felhasználású dokumentum sem lenne szerencsés, ha publicitást kapna.

  De azért még rákérdezek a webmesternél.

  #6858
  admin
  Adminisztrátor

  Most pontosan nemtom h milyen megoldással készült a felhasználók besorolása, de a Fireboardban van lehetõség külön moderátori jogkört adni. (nem akarok okoskodni…)

  #6860
  admin
  Adminisztrátor

  Huh, de láma vagyok, a Fireboard beállításait el is feljtettem megnézni.
  Balázs, légy üdvözölve a moderátorok között!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 34
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close