Infó

• This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok!

kérdésem lenne a következõ….

megrendeltem az újságotokat a páromnak egy évre. Azt szeretném meg tudni, hogy az elõfizetésrõl nem tudnátok nekem valami "hivatalos" Levelet küldeni…hogy ténylegesen áttudjam adni az ajándékomat?

az elsõ szám már csak jövõre érkezne meg …a decemberit meg már a megjelenés napján megvette….

szóval valami jelképes dologra lenne szükségem…de grafikai tervezéshez sík béna vagyok!:cheer:

elõre is köszönöm

Dius

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Dius!

A megrendelésrõl egy megköszönõ,visszaigazoló levelet kapsz a szerkesztõségtõl! Ez csak az elõfizetésed (mármint az összeg) beérkezése után tudják postázni! Szíves türelmedet kérjük addig is!
    Szerintem még nagyobb meglepi, ha a párod a postaládából kapja meg a számot, mivel az (remélhetõleg) hamarabb érkezik meg,mint az újságos standokra!
    B)

Lajos
    Adminisztrátor

Szia Doki!

köszi a választ..ma át is utaltam a pénzt!

az biztos hogy meglepi lesz neki, de csak januárban érkezik az elsõ szám….én meg szeretném karácsonyra átadni neki.

De akkor a visszaigazoló levelet fogom kinyomtatni és beborítékolni!

Köszi

Dius

Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok!
    A januári szám már december 19-én megjelenik (elvileg ezen a napon kapják az elõfizetõk is), tehát már a legújabb számot is be tudod csomagolni.

Üdv: szerk.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.