Jetta I probléma

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Jetta I probléma

• This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 98
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Hello!
    Én a doppel-wobber.de oldalon találtam válto kodokat,áttételeket,meg sok hasznosnak látszo dolgot.Igaz hogy javarészt Golf-hoz…

Lajos
    Adminisztrátor
    Lajos
    Adminisztrátor

Köszönöm szépen, így ezzel a számolóval zsír, mert kiszámoltam, a jelenlegi váltómmal 2550-on 5.ben ír 92-t, a másikkal ami van, azzal meg 99-et…
    Namost ez egy 1.8-as GTi motoron volt, ami kaptam, csak azt hittem, h benzines váltó, azzal meg ugye igen csökkenne a végsebesség. Akkor ezekszerint ez dízel váltó, csak gondolom feltették, h nõjön a végsebesség a benzines motorral…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Miklós!

A 4S és a 4T váltók között a fõáttételben van a különbség! a 4S végáttétele 3,94(67/17), míg a 4T kódú váltóé 3,667(66/18).

A4S váltókból létezett egyetlen évig 3,22-es(72/22) áttétel is,de azt a világon nem lehet szerezni.

Lajos
    Adminisztrátor

Hmm, az jó, kiszámoltam, nekem olyan utazóban 118 lenne… 😛
    Mondjuk amíg nincs rajta a turbó, így szívóként igen komótos lenne… 😀
    Lehet hogy most azért nemfogom szétszedni, csakha kezdem a kasztnit csinálni, úgyis kiugrik a motor, majd akkor felrakom azt a váltót…
    Mert egyébként elég patent állaptban van így kívülrõl, de addíg úgyis lesz idõm, szétszedjük a váltót, én megnézem azt is, h rendben legyenek szimeringek, csapágyak…

Lajos
    Adminisztrátor

Hali!
    Tudna nekem valaki szigetelés ügyben segíteni?
    Mármint, valami cím, ahonnan tudnék szerezni, vagyhogy miet érdemes…
    Zaj, és rezgéscsillapításnak kellene az utastérbe, csomagtatóba, kicsit komfortosabbá tenni a belsejét…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Miklós!

Erre a célra én régen a Golf I-esemet polifoam szivaccsal ‘béleltem ki’…Jócskán megfogja a zajt, hõszigetel és nem szívja magába a vizet, mint a gyári afrik…

Lajos
    Adminisztrátor

Értem, de olyasmi kellene, ami rezgést is csillapít!
    Most perpillanat nem nekem kell, abba majd kaszni, és féynezés után, jelen pillanatban egy II-es Jettához kellene valamit találni haveromnak…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Miklós!

Cseréljétek ki az összes motortartó bakot! Azok megkeményednek a "használat" során. Ha dízel a verda, akkor emeljétek fel az alapjáratát 880-950 1/min-re, úgy kevésbé ráz…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜDVW Doki…

Milyen anyag ez a POLIFOAM SZIVACS,milyen vastag, mert amikor teszem fel a kárpitokat én is akarok vmilyen hangszigetelést tenni a fólia és a kárpit közé.És hol lehet ilyet venni?

Egyépként sajnos nem megyek a depo party-ra,nincs még kész a gép,pedig nagyon el akartam menni:( 🙁 🙁 :unsure:

Lajos
    Adminisztrátor

Hali!
    Elkezdtem vadászni cuccokat, dee nemnagyon találok semerre elsõ köténylemezt, komplett kellene, lámpakeretekkel eggyütt, ha lehetséges…
    valaki nemtudja hogy ien egyátalán létezik jettához? vagy ollózni kell egy golfééból?
    Mert golf-hoz van, de a lámpakeret más, meg alul a kötény is kicsit másabb, vagyis abból van párféle…
    Mert nekem ezt mindenképp cserélnem kellene mindenképp, mert valószínû megtörték az elejét, az illesztési hézagokból, meg cserélve volt a motorháztetõ, meg mindkét elõs elem, bár nincs vetemedve az eleje, csak a köténylemeznél…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Miklós!

Olyan autósboltokban érdeklõdj, amelyek tudnak Hans Pries, vagy Klokkerholm cuccot forgalmazni. Esetleg:
    http://webshop.langauto.hu/,
    http://maximizeronline.com/?lang=HUN
    http://www.unixtrade.hu/shop/
    http://www.iharosauto.hu/termekek/

Lajos
    Adminisztrátor

Hát… nézegettem itt is, de nem igazán van… :S

Lajos
    Adminisztrátor

hali!
    Hát, kezdõdnek a gondok, elhalt a biztosítéktáblám, nem érintkezik túl jól, és néha menet közben leáll, nincs valakinek egész véletlenül egy jó állapotú, dízelhez, ha lehet relékkel? Mert nemtudom pontosan mi a baja, villamossági szerelõ nézte meg, meg meg is csinálja, csak õ nem tud beszerezni…

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW Miklós!

Van néhány darabom elfekvõben, kellene egy cikkszám, úgy gyorsabb…

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 98
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.