www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Kérdezz a depo sztárjaitól!

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz a VW Depo sztárjaitól! Kérdezz a depo sztárjaitól!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15610
  admin
  Adminisztrátor

  Új fórumszálat indítunk. Itt tehetõk fel kérdések az aktuális VW depóban bemutatott autók magyar tulajdonosainak magáról az autóról, illetve arról, ami a cikkbõl nem derült ki.

  Vélemények és javaslatok is tehetõk, ha az olvasó valamit másként gondol. Ha az illetõ rendelkezik internet hozzáféréssel, akkor itt válaszol minden felvetõdõ kérdésre.

  #15611
  admin
  Adminisztrátor

  Akkor az elsõ kérdés: hogyan sikerült Németországból importálni egy ilyen öreg, különleges típusú autót?

  #15793
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok

  No kérem. Családi autó mellé kerestem egy játszóautót. Valahogy harminc felé többen vannak ezzel. Felvettünk lakáshitelt meg személyi kölcsönt meg mindenféle kölcsönt a lakáshoz, és megmaradt egy kis zs, úgyhogy gondoltam nem elõtörlesztés lesz hanem móka belõle. Alapvetõen kabriót szerettem volna. De a használtautó.hu nézegetése kikészített, gagyi szarok lepukkanva soha nem szervizelve, 2-3 százezerért leharcolt golfok, 500-tól punto és hasonló mélyen felkavaró cuccok voltak, 1 milla körül már jöttek bmw-k, audi 80 stb, de csak a típusok változtak a leharcoltság nem. A keresõben mindig ott volt a "kabrió" mellett a "buggy" szó is, nos szûrjünk arra. Kókány átépítések, no de eszembe jutott a feeling. Különben dühbe jövünk óta ki na akart volna birtokolni egy olyat. Kabrió ráadásul úgy különleges autó, hogy alatta betonbiztos VW technika. Über ez kell. No elkezdtem nézni õket itthon 900e-1790-ig az alsó véglet egy Érden a dzsuvábók kihalászott nem mûködõ házilag összebuherált szar volt, a másik véglet valahol Fehérvár mellett egy kicsi eldugott faluban lévõ bunkó nõé aki, amikor az este 7 órás idõpont helyett 7:05-kor érkeztünk akkor csak az autó porzó felhõjét láttuk a hátsó udvarba. Gyors telefon, hogy háhogy? Itt vagyunk és az autó meg el, hát akkor hogy nézzük meg? Mire a néni. Bocs 7-rõl volt szó.
  tt álltunk 80km-re budapesttõl teljes családdal egy kapu elõtt ahova azért nem engedtek be, mert a soha nem látott helyre érkezést elszámítottam 5 perccel. Csöppet elszállt az agyam… folyt köv.

  Kri

  #20003
  admin
  Adminisztrátor

  sziasztok.éppen autó vásárlás elött állok és szeretnék érdeklödni hogy a 4es golfból melyik az amit érdemesebb megvenni a TDI motorok közül? a késöbbiekben majd szeretnék egy két tuningot rá pl chiptuning nagyobb turbo nagyobb cooler és lefujószelep. köszi elöre is várom a válaszokat üdv.:)

  #20267
  admin
  Adminisztrátor

  sziasztok.a gondom 1.9tdi 95-ös évjárat a szûrötöl az adagoloig levegö búborék van.indul jol megy de viszont 120-150km közt néha berángat mi lehet a baj.a válllaszt köszönöm.

  #20275
  admin
  Adminisztrátor

  Hello! Ez a bejegyzés inkább a “Technikai segítség” —> “Motor” rovatba kellett volna!

  #23250
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok!
  Vizhõfok jeladót szeretnék bekötni csak a vezetékkötegbõl jövõ kábelek színe nem egyezik meg a bekötésre váró vízgomba ajzatal. tudnátok segítséget adni hogy mit hova kössek,ki tudom e mérni valahogyan? Üdv Szabi

  #23307
  admin
  Adminisztrátor

  A mûszaki kérdéseket nem ide kérjük!!

  Errõl a fórumról:

  [i]Itt tehetõk fel kérdések az aktuális VW depóban bemutatott autók magyar tulajdonosainak magáról az autóról, illetve arról, ami a cikkbõl nem derült ki.

  Vélemények és javaslatok is tehetõk, ha az olvasó valamit másként gondol. Ha az illetõ rendelkezik internet hozzáféréssel, akkor itt válaszol minden felvetõdõ kérdésre.[/i]

  Megértést és türelmet! Légy szíves másold be a kérdésedet a megfelelõ Technikai rovatba.

  Köszönettel: – szerk.

  #24445
  admin
  Adminisztrátor

  [b][color=#000080]ÜdVW barátaim!
  Észrevétel a VW Depo eseménynapárba az Évadnyitó Találkozónk a Lurdy-háznál nem IV. hanem jubileumi V.-ik!
  Légyszíves javítsátok ki azt!
  A másik kerestem az oldalon a Töfis képeket a buszomról nem találtam légyszíves küldjétek azokat át nekem amit a matricázásnál csináltunk!
  ÜdVW:István
  UI:Az oldalatok szupi és elég gyors is szerintem![/color][/b]

  #24496
  admin
  Adminisztrátor

  Hello!

  Van itt egy kis félreértés. A Depo sztárjai nem a szerkesztõk, hanem azok, akiknek az autói szerepeltek a lapban. A szerkesztõknek feltett kérdéseket, javaslatokat, észrevételeket inkább abba a topikba várjuk, ahová az adott kérdés leginkább tartozik: jelen esetben a “Találkozók”, vagy a “Kérdések a szerkesztõkhöz” topikokat javasolnám.

  Köszönjük 🙂

  Egyébként a kérést teljesítettük.

  #24619
  admin
  Adminisztrátor

  hello.van egy kérdésem. lvan egy hármas golfom,le szeretném ültetni,de csak rugot veszek. nem tom a 40 es ültetés elég lenne e. az már látszik rajta rendesen?félek a 60as nem e lesz sok….

  #24637
  admin
  Adminisztrátor

  Ez a kérdés nem idevaló, hanem a futómûhöz. Légy szíves ott föltenni újra.

  (Egyébként látszani fog, de találkozós virítós kocsinak kevés lesz.)

  #25694
  admin
  Adminisztrátor

  Hali !
  Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a VW (Golf 3) utánagyártott alkatrész beszállítója (pl. Febi) megegyezõ minõségû a gyárival (futómû esetében, de a motor is érdekelne), mert minden boltban mást mondanak, gondolom minden boltos jót mond.

  #25696
  admin
  Adminisztrátor

  Úgy látom, ezt a topikot törölni kell, mert nem arra használódik, amire szántuk.

  Tehát: légy szíves a megfelelő témakörben (futómű, motor?) feltenni a kérdést, mert itt a lapban bemutatott autók tulajdonosait kérdeznénk, a saját autójukkal, annak átalakításával, restaurálásával, beszerzésével, stb… kapcsolatban.

  Köszönjük!

  #25697
  admin
  Adminisztrátor

  ÜDVW!
  Itt ki a “sztár” akitõl lehet ne kérdezni?
  ÜDVW

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close