Késõbb

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4321
  Lajos
  Adminisztrátor

  Sziasztok! Miért van az,hogy a depora elõfizetõ késõbb jut a laphoz mint ha az újságosnál vásárolná meg azt? Van olyan hasonló havilap, ami napokkal korábban jutatja el az elõfizetõihez a termékét mint az árusokhoz! A VW DEPO-val ezt hasonlóan nem lehetne tenni? :huh:

  #4322
  Lajos
  Adminisztrátor

  Kedves Zsolt!

  Anélkül, hogy teljesen el akarnám hárítani a felelõsségünket az esetlegesen elõforduló késések miatt, megjegyzem, hogy minden hónapban feladatunk (nem mi, hanem egy külsõ cég végzi a postázást) egy teszt példányt a szerkesztõség címére és ebben a hónapban mi egy nappal korábban (szerdán) megkaptuk az aktuális VW depót.

  A több éves tapasztalatunk az, hogy a posta az egyszerre feladott lapokat különbözõ határidõvel kézbesíti. A hivatalos vállalási szabályzatukban belföldre 5 munkanapot vállalnak (a hétvége kiesik), de gyakran 2-3 nap alatt is elvégzik a megbízást.

  Ott lehet a hiba, ha mi csak 4 napot számolunk a kézbesítésre, a posta viszont 5 (vagy több?) nap alatt juttatja el a levélszekrényekbe az aktuális számot.

  A többi, újságos standokra szánt depo így is csaknem egy hétig fekszik a nyomdában és várja, hogy kiszállítsák.

  Mindenesetre köszönjük az észrevételt és ígérjük, hogy inkább a maximális postai vállalással, tehát az 5 nappal kalkulálunk, hogy tényleg legyen elég idõ az elõfizetõi kiszállításokra.

  Üdv: VW depo szerk.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.