kipuf

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6008
  admin
  Adminisztrátor

  Szia!

  ha rakok a kocsi alá egy remus,powerfull,vagy valamilyen más sportdobot,akkor cserébe csak hangot kapok,vagy egy minimális + LE-t is???

  #6014
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Tamás!

  Talán egy fél lóerõt bizonyosan…:( A mai ‘korszerû’ katalizátoros autóknál a kat a fõ fojtás, ami mögötte van az már csak kissé változtat a dolgon. Ha a kat után cseréled le a rendszert, elképzelhetõleg több pacid lesz(max4-6). Lehetõleg olyan dobot válassz, amin át lehet látni és a belseje is csak perforált csõbõl áll, nem pedig kamrákból vagy ‘akadályversenybõl’..,B)

  #6021
  admin
  Adminisztrátor

  Szewa!

  Esetleg rakhatnál fel egy másik kat.-t is.nagyobbat,vagy fém"hálósat"(univerzális 3000ccmig).Nem folytaná annyira a Gépet.+ abszorciós sport dobot.Valamit tenne a lovakhoz is.És abszolút szabályos…:)

  #6051
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Sajna átverés a nagy köbcentis katalizátor! Tavaly beleraktam egy Octaviába, nemrég zöldkártyáztattam és éppen hogy ‘belefért’ a mérésbe…Mivel lecsökken a fojtás, a gáz kevesebb idõt tölt el a katalizátorban, így a reakcióra is kevesebb idõ jut…A mai zöldkártyás gázelemzõk a mért oxigénbõl és a széndioxidból is ‘megmondják’ hogy ‘valahol lyukas a rendszer’, holott csak gyorsabban ‘jön ki a cucc’… Ezen változtatni nem akarnak, csak ráírni, hogy nem felelt meg! :sick:

  #6119
  admin
  Adminisztrátor

  Helló!
  Van egy 2es golfom 1.8i 90ló most szereztem rá egy kipufogórendszert végdob középdob és a hozzá tartozó csövek. Az alap rendszerem 55mm-es amit most szereztem rendszer az 45mm-es ez nem gond? Mármint h nem lesz baja a kociinak h 45mm-es rendszeren keresztül távozik a kipufogógáz és nem 55mm-esen? Ennyit szerettem volna.

  Üdv!

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.