Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › Kérdezz, felelünk! › kpm vizsga
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2007-12-21-23:25 #5003
Lajos
AdminisztrátorHelló mindenkinek!
Szóval arrol volna szó hogy van egy golf1 esem felújítás alatt ált hogy majd megy vizsgára. Lejárt mûszakival egy próba út során ugye megálítottak ás bevonták a forgalmit.Elvileg ez ugye azt jelenti vagyis érttesülésem szerint hogy már csak a mozaikba tudom levizsgáztatn ikpm vizsgán. Az egyik kérdésem, hogy hogy megy a kpm vizsga és hogy csak ott tudom vizsgáztatni,és ez kb mennyibe kerül.Amásik kérdés mivel az autó sehol sem áll ahoz hogy vizsgára mennyen és járni nem sem tudok vele hogy egyátalán meg lehet e annyira csinálni hogy ott levizsgázzon,persze sok pénzért biztos dehát… már gondoltam rá hogy megválok tõle de régi álmom a megcsinálása így….
Ha tuttok segíteni vagy tanácsot adni akkor azt megköszönöm.2007-12-23-01:42 #5011Lajos
AdminisztrátorSzia Ákos!
Vagy egyszerûen "ÜdVW sorstárs???" :cheer:
Ne add fel a régi álmodat szerintem.
Én most tartok ott, hogy a vas megvan, és nem tudnék megválni tõle.
Nekem is a mozaikban lett levizsgáztatva a kocsi, mert AF esíteni kellett a motorját. Ami ugye jól is jöhet még valamikor;) Egyébként már lazábban veszik ezt is, motorkód alapján lehet csereberélni ha jól értettem.
Még az elõzõ tulaj csinálta, de nem volt vele gond.
Az új forgalmi kiállítása (8ezer pénz) volt plusz tétel az alap vizsgadíjon felül.
A te eseted kicsit cifrább, de tudom javasolni, h. hívd föl a mozaik utcai központot, szerintem elmondják mi a teendõ.
A szûk keresztmetszet tényleg a kocsi mûszaki állapota.
Nem lehet sehol rozsda, kormányholtjátékot is néznek, fékeket, kerékméretet, gumik állapotát, szín legyen rendben, eredetvizsga sem baj, ha megvan.
Ha úgy gondolod,valamiben tudok segíteni neked, hogy a kocsid épülgessen, akkor szerintem üljünk le errõl beszélni, mik a lehetõségek.?
Marci
2007-12-23-16:16 #5020Lajos
AdminisztrátorÜdVW Ákos!
Elõször is meg kell várnod,míg a rendõrség(30napon belül) átadja a forgalmidat az okmányirodának. Ott 30 napjuk van rá, hogy határozzanak, hogy mit is akarnak. Utána mehetsz sírni az elõadónak, hogy ne tiltsa ki a vasadat a forgalomból fél évre, hanem engedjen vizsgáztatni+ a bírság. Kérdezd meg a vizsgahelyet, ahová jársz, hogy tudnak-e elvett forgalmis autót vizsgáztatni. Ha igen akkor nyert ügyed van…Nem kell a Mozaikban szenvedned!
Ha elindulsz vizsgára, kérj útvonal engedélyt, vagy egy autómentõt…:S2007-12-23-16:23 #5021Lajos
AdminisztrátorHelló
Ezen már túlvagyok a bírságot kifizettem vizsgázhatok.Igazábol a pontos hejet nem tudom akit kérdeztem azt monta hogy ha nincs forgalmi akkor csak a mozakiba vizsgázhatok.2007-12-23-16:47 #5024Lajos
AdminisztrátorAkkor nincs 5letem…:S
2007-12-23-17:04 #5025Lajos
AdminisztrátorEzzel nem lettem okosabb
Kicsit herótom van az egésztõl támogatom is csak a remény az hal meg utoljára
Azért Kellemes karácsonyt és "Boldog" új évet mindenkinek minden vw-snek -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.