Lámpák

 • This topic is empty.
9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6134
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok.
  Az lenne a kérdésem, ha én lecserélném a Lámpáimat (elsö:Angel Eyes, Hátsó:Design hátsólámpa) arra kell e valami engedély? Nem szeretnék Xenont! Vizsgán attol át fog menni vagy bele fognak kötni?

  #6137
  admin
  Adminisztrátor

  Üdvw!

  Szerintem nem lehet gáz,de ez nagyben függ a vizsahelytõl is.Ha van vmi ismerõs helyed,akkor oda vidd.Nálunk van egy srác,neki az 125-ös Polsiján olyan afront,h irányjeljõtõl irányjelzõig rács van(így nam látszik a lámpa csak ha felkapcsolja),és még neki se kötöttek bele.Bár hozzátartozi az igazsághoz az is ,h lassan,ha már nem az,mûszaki vizsgabisztos lesz.Van ismeretsége.:evil:

  #6148
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW Sándor!

  Sajna a vizsgáztatás is(mint minden ebben az országban) pofára megy! Lehet,hogy Neked szólnak,nem engedik át, stb., másnak igen! Ha akarnak belekötnek,ha akarnak nem, úgysem tusz tenni semmit(gondolják õk).
  Ez van! Ez a magyar közlekedési rendszer a XXI. században!
  A Xenont rövid idõn belül be akarják tiltani, mint a pótféklámpákat 20 éve! Az egész Európa rajtunk(illetve a törvényalkotók és betartatók ‘tudásán’) röhög!

  #6151
  admin
  Adminisztrátor

  Mint irtam Xenont nem is szertnék. Azt tudotam hogy nem engednék át azzal a vizsgán.
  tehát hogyha jól értem és lecserélem az elsõ lámpám erre az Angel Eyes nevü lámpatestre, a hátsót erre a Design (Lexus) lámpára akkor még mindig abba is beleköthetnek ha van kedvük.

  #6153
  admin
  Adminisztrátor

  Nem fognak belekötni.Akkor nem árulnának ilyet.És a hátsó lámpádhoz adnak majd 2 macskaszemet,azt ideiglenesen felrakhatnád (felrgasztod sziloplaszttal a lökös aljára,vizsga után simán lekapod, a sziló is le fog jönni könnyen) ,mert a nélkül a kristálylámpák nem verik vissza a fényt a sötérben amikor parkolsz az út szlénl,és ha jön egy autó hátulról az nem veszi észre a te kocsidat,és baj is lehet belõle.Mindegyik gyári lámpa visszaveri a fényt.

  #6154
  admin
  Adminisztrátor

  Értem!
  Köszönöm szépen a válaszokat!

  #6157
  admin
  Adminisztrátor

  üdVW. Nekem golf3-ba elöl kristálylámpám hátul ledes lámpa. Nem szoltak mûszakin, elõtte direkt megkérdeztem nem lesz e gond, azt mondták ha bent van az E betû, akkor jó, ugyanis az EU szabványnak megfelel, azt itthon is el kell hogy fogadják, mert már mi is az uniohoz tartizunk!!!

  #6166
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  Rolee!
  Ezt mondd egy begyepesedett agyú, üres zsebû vizsgabiztosnak!

  Isti!

  Sok olyan dolgot árulnak, amit itthonra nem törzskönyveztek le. Ezt úgy védik be,hogy ‘közúton nem használható’ címkét ragasztanak valahová a dobozra,vagy nem…Ugyanis igen sokba lenne a Kermi-s engedélyeztetés és ha azt is áthárítanák a vevõkre, a kutya nem venné meg. Vizsgán beleköthetnek, fõleg akkor ha a lámpához nincs típusbizonyítvány, vagy egyszerûen nincs kedvük elfogadni, mert nem magyar nyelvû…

  #6176
  admin
  Adminisztrátor

  Hát akkor nem mard más csak a nem kockáztatás. Vizsgára vissza fogom szerelni a gyári lámpákat, csak addig vegyem is meg az újat. 😀

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close