levél

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4444
  Lajos
  Adminisztrátor

  Sziasztok. Lenne egy ötletem.Most hétvégén voltam Gárdonyban a VW FANATIK találkozon. És ott jött az ötlet.Gondoltam megosztom veletek is. Jövöre olyat kéne csinállni a Találkozokon hogy minden találkozónak lenne egy poloja amit meg lehet venni és lehet gyüjtögetni.Mert nem minden találozón van ez a lehetõség szerintem.És akár ha valaki össze gyüjtené mindegyik talai ét azért lehetne valamit kapni az évad végén az utolsó találkozon.Meg a találkozokón lehetne mindegyiken szépség veresenyt tartani.És ha nem is mindegyiken kupával de oklevélel dijazni a nyereteseket.Multkor irtam neketek már.Olyan kérdésem volt hogy tudnáltok küldeni nekem részemre olyan kinyomtatható papirt amin Szerepel a Salgotarjáni szépség vereseny eredményem és csak az enyém és alá irnátok valami Szöveget?Rendszám GHB 636 GOlf 3. Email cimem paradig@monornet.hu .Elõre is köszi a választ

  #4459
  Lajos
  Adminisztrátor

  ÜdVW Gábor!

  Tetszett a felvetett ötleted! Sajnos azonban vannak olyan márkatársak akiknek korlátozottak a lehetõségeik (anyagiak legfõképpen, idõ, stb) így õk már kirekesztõdnének ebbõl a ‘játékból’ …Ez már számukra hátrányt jelentene.
  A szépségversenyek megrendezése embert próbáló feledat, láthattad tarjánban. Nem arról van szó, hogy ne legyen, viszont annyi autót tüzetesen ‘átvizsgálni’ nagy terhet ró a szervezõkre (plusz emberek, papírmunka,stb). Ez aztán komoly vitákra is okot adhat, mert x emberke vasa nyert pl. tarjánban, akkor gárdonyban miért nem volt még a helyezettek között sem…Remélem érthetõ.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.