MÁR MÁSODSZOR PRÓBÁLOK IRNI!!!

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! MÁR MÁSODSZOR PRÓBÁLOK IRNI!!!

• This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

HÁNY PERCEM VAN HOGY EGY ÚJJAL BEPÖTYÖGJEM AMIT AKAROK??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lajos
    Adminisztrátor

Helló!

Tipp: mielõtt véglegesítenéd a hozzászólásodat, jelöld ki,és helyezd a vágólapra( CTRL+C). Így nem kell majd ujra beirnod. Kesobb pedig be tudod illeszteni CTRL+V.

Lajos
    Adminisztrátor

Hi!

Lehet, a böngészõ beállításon is múlik.
    Nekem a kisregények megírása után szokta közölni a bögészõ, hogy a postdata adatokat, online vásárlás meg ilyesmi mégegyszer elküldi, ha az ok ra kattintok. Így fordult elõ velem, hogy egy hozzászólásom 2 szer is megjelent a fórumban.

🙂

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW !

Ahány operációs rendszer, annyi féle! Engem például kidobált a bejelentkezés után 10 perccel…:S Amióta megjegyeztetve van a belépési jelszó azóta ilyen baki nincs…

Lajos
    Adminisztrátor

Csa mindenki.kösziv a tanácsokat megfogadom,én azt hittem hogy addig vagy benn amig ki nem jelentkezel!!!!van egy másik email cimem amivel regisztráltam elöször de azzal sehogy se enged be!mert ez a fiatcuccos cim elég morbid ezen az oldalon nem????

Lajos
    Adminisztrátor

Üdvw Dokinak igaza,van,csak meg kell jegyeztetni azt jó.:)

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.