www.boxergarazs.hu

már megint

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16625
  admin
  Adminisztrátor

  ÜDVW MINDENKINEK!
  Nekem volna egy olyan kérdésem ami sok társamat érdekel majd.Most megint elkezdték hogy megváltozik a mûszaki és a zöldkártya megkapásának a menete.Azt mondják mivel idõs a kocsi évente kell majd vinni a vizsgákra,meg elvileg valami új szigorú számítógépes program dönti el hogy alkalmas e zöldkártyára(autó kora alapján).Szóval mondanak mindent ezt- azt,emezt-amazt.Beszéltem mûszakiztatókkal de õk sem tudnak sok mindent.Ha ezt megteszik hogy megszívatják az idõsebb vagy veterán korú autó tulajokat az egy kicsit …. Szóval ha ti utána tudnátok járni akár egy cikk megírásáig az jó lenne.
  Köszönettel:
  Kovács Attila

  #16628
  admin
  Adminisztrátor

  hello.
  A legfrissebb hogy a 14évnél régebbi autót ávente kell majd vizsgáztatni. Ami egyátalán nem többlet költség és legalább egy-két tepedelem ami manapság az utakon van eltünik. Ha a kocsid karbantartod nics miért aggodnod.
  Két évre vetítve :
  – Mostani rendszer: évente egyszer zöldkártya, plusz két évente mûszaki vizsga.
  Kb. 8eft kétszer, és 20 pénz egyszer. Összesen 36eft./2év
  – Új rendszer : évente mûszaki és zöldkártya. 2x17eft.
  Összesen 34eft/2év

  Módosította: Alex81, Idõpont: 2009.07.18 21:28

  #16904
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW!

  A dolog lényege, hogy még jobban lehúzzák az autósokat! Még több hülye rendõr fog bármibe is belekötni és mûszaki vizsgára utalni az autót! Még árgusabban fogják nézni a típustól eltérõ alkatrészeket(pl. airride)! Emiatt akár fél évre is kitilthatják az autót a forgalomból, mint a Golf II-eseket a 16-17 collos felnikért…
  A jogszabály még nem emelkedett törvényerõre, a közlönyben nem jelent meg, addig mi sem tudunk róla többet, mint Ti…
  Talán a sok illegálisan megszerzett zöldkártya és a ‘megvett’ mûszaki vizsga késztette a törvényalkotókat erre a lépésre! Azonban a korrupcióval, a begyepesedett gondolkodásmóddal, a hozzá nem értéssel egyáltalán nem számoltak…Majd ezt is kidobják a szemétbe a mi pénzünkön! Illik tudni,hogy a rendszerváltozás(?) óta 8 teljes gépi adatfeldolgozást cseréltek le , sok-sok milliárdért a mi zsebünkbõl….:sick:

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
www.kedvezmenyesbiztositas.hu

TLX_125x125_web

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close