www.boxergarazs.hu

Megbízható chiptuning

Kezdőlap Fórumok Technikai segítség Motor Megbízható chiptuning

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42447
  Gyüre László
  Felhasználó

  Tisztelt Márkatársak. Keresgélek itt a fórumon egy ideje, de nem lettem okosabb. Ezért indítanék egy új témát. Szükségem lenne egy olyan megbízhat szakemberre aki végre tudna hajtani egy chiptuningot. Vácott lakok. 100 km-es körzet sem akadály. Csak valaki csinálja meg. A vas B5 Passat Afn motorral. Eltérő vélekedések vannak fórumon belül is a szakikkal kapcsolatban. Nálam Micar kartárs kilőve, ezúton is elnézést tőle. Nem jöhet szóba. Kollár Szabiról szinte csak rosszat olvasni itt. Neo Chip Győrzámoly esetleg? Köszi előre is a segítséget.

  #42718
  turboman
  Felhasználó

  Üdv
  Én is hasonló cipőben járok megbízható chiptuningot szeretnék nekem is AFN 1.9 tdi-m van. Teljesítménybe 130- 140 lóerőre gondoltam amit állítólag egy motorvezérlő átírassál el lehet érni. A MAGIC tuning, és az ECO tuning cégek között gondolkodom elég komolynak tűnnek lehetőség van fékpadi mérésre is náluk.
  Ha esetleg van valakinek tapasztalata a fenti két céggel kapcsolatban szívesen meghallgatom, meg egyéb lehetőségeket, tanácsokat is a chiputuningal kapcsolatban is Szabolcs megyében lakóm de mivel ez egy kis ország így a távolság nem számít.

  #43080
  zootyo
  Felhasználó
  #53115
  Kurta attila
  Felhasználó

  Nem tudjátok Micar elérhetősègèt?

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
www.kedvezmenyesbiztositas.hu

TLX_125x125_web

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close