Nagylámpás egyes golf hátsó lámpa

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Nagylámpás egyes golf hátsó lámpa

• This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Lajos
    Adminisztrátor

Sziasztok.
    Egy régebbi Depoban,és most a fõoldalon is láttam Iván Zsolti zöld egyes golfját.hónapok óta szeretnék egy olyan hátsó lámpát beszerezni,mint amilyen az Õ golfjában van (hat részre osztott,teljesen átlátszó)
    Ha esetleg tudnátok vagy a gyártmányában,vagy a beszerzési helyében segíteni akkor nagyon megköszönném.
    Polczer Roland

Lajos
    Adminisztrátor

ÜdVW!

Hát nem tudom,h segítek-e,lehet ez a régi kilámpáshoz. való.http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=50&termek=1616

Lajos
    Adminisztrátor

Köszönöm Nándi,megnéztem az oldalt,de sajnos csak a kislámpáshoz találtam olyat,amilyet szeretnék.
    Azért mégegyszer nagyon kösz.

Lajos
    Adminisztrátor

Én anno kb. 2 éve a Jettámhoz rndeltem smoked-red hátsó kristály lámpát. Akkor még Mo-n csak a sima fehér-piros volt. Szóval a vaterán egy srác foglalkozik ilyennel. Korrekt és árban se drága.

Lajos
    Adminisztrátor

Köszönöm Balázs,de nem tudsz véletlenül valami konkrétabbat a srácról?elõre is kösz.

Lajos
    Adminisztrátor

becsisz néven keresd v. írd be a keresõbe h jetta smoked-red lámpa. Mondd neki h mobala ajánlotta. 🙂

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.