Kezdőlap › Fórumok › VW Depo offline › A megjelent számok megvitatása › Nen teljesen jogos!
- This topic is empty.
-
SzerzőBejegyzés
-
2008-03-01-14:44 #5827
Lajos
AdminisztrátorSziasztok!
Nagyon tetszik az újság, amit kreáltok és tényleg nagyon jó, hogy van 1 hazai lap, ami foglalkozik, velünk Volkswagen "örültekkel". Hála NEKTEK ezért!!!! 🙂 De úgy érzem, hogy kicsit háttérbe szorulunk, mi víz hûtésesek:(
Mindenhol csak a léghûtéses verdák. Nincs ellenük kifogásom, félre értés ne essék, csak van 1 csomó technikai kérdés, amit leírtok, képekkel illusztráltok, de hol vagyunk mi? Mi a "vizesek"! Mert szerintem, nem csak én vagyok az aki szívesen olvasna ezekrõl a dolgokról. Remélem mi hamarabb változik ez a dolog?!
További sok sikert a munkátokhoz!Szewasztok!
2008-03-02-10:30 #5840Lajos
AdminisztrátorVan benne igazság,hogy a vízhûtésesek egy kicsit háttérben vannak,de jó az újság(nagyon jó)De a bogarak is vw.
(lehetne több golf stb……)
2008-03-02-14:53 #5842Lajos
AdminisztrátorSziasztok!
Teljesen jogos, jó az észrevétel, hogy az utóbbi pár számból hiányzott a vizes mûszaki cikk. Dolgozunk rajta, hogy a következõkben már benne legyen. Az az igazság, hogy az egyik potenciális cikkírót teljesen kilõttétek, hiszen Doki olyan mennyiségben kapja a kérdéseket, hogy offline írásra egyelõre nem maradt ideje.
Mivel a VW depo fórum eddig 90 százalékban a vizesekrõl szólt, remélem, hogy az itteni eszmecserék valamelyest kárpótolnak az elmaradt cikkekért. Azért rajta vagyunk az ügyön, dolgozunk a rovaton.
Üdv:
2008-03-02-18:30 #5843Lajos
AdminisztrátorAha…Nem is gond,mert doki az nagyon vágja a témát,maradjon csak itt a fórumozgatásnál…
bocs a szemrehányásért……..B)
2008-03-03-20:01 #5852Lajos
AdminisztrátorKedves Depo szerkesztõség!
Az elõzõ számban a köv. szám beharangozójában ,mintha a Fürstenfeld talit láttam, de az e havi számból kimaradt!
Következõ számban várható beszámoló a találkozóról??
Üdv.: Ákos2008-03-03-22:51 #5861Lajos
AdminisztrátorÜdVW !
Köszi a ‘kimentést’ Lajos Bácsi!:silly:
2008-03-05-22:36 #5882Lajos
AdminisztrátorSzia Ákos!
Igen, tényleg a fürstenfeldit szerettük volna leadni, de anyagtorlódás miatt sajnos csak egy késõbbi számban jön majd le. Elõzetesen annyit, hogy az utóbbi évek talán legjobb fürstenföldi talija volt, új helyszínen, a helyi strandon, tóban úszó schwimmwagenekkel. De a többit majd késõbb…
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.