Olaj nyomás gomba

Kezdőlap Fórumok VW Depo offline Kérdezz, felelünk! Olaj nyomás gomba

 • This topic is empty.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10994
  admin
  Adminisztrátor

  Sziasztok!
  Lenne egy kis problémám: Átraktam a 2-es Golfomból, egy 3-asba, a 4-es mechanikus TDI motoromat. A 2-esben csak az alsó gombát használta, ami az olajszûrõnél van,és tökéletesen mûködött. A 3-asban nem lett bekötve a hengerfejben lévõ gomba vezetéke, mivel ezen a hengerfejen nincs ilyen, csak az alsó. Így amikor beindítom rendesen elalszik az olajnyomás kontroll lámpa, de 3000-es fordulat fölé forgatva elkezd villogni és sípolni. Ha leállítom, és ujraindítom, teljesen jó, amíg újra el nem éri a 3000-et. Nem hiszem, hogy probléma lenne a motorral, mert folyamatosan hosszab utakat teszek meg, és akkor hajtok is. Van valami 5letetek? Elõre is köszi
  KréziDiesel-es Zoli

  4ever VW

  #10995
  admin
  Adminisztrátor

  4ever VW[/quote]

  Nekem golf 2 em van.GTD GYÁRI ,(volt valamikor)Nekem akkor csinálja ezt amikor a olaj hûtö feletti olaj gomba nem volt bekötve!!!Most rákötöttem a testre azt kész.Nem tudom,hogy ez most segítség volt-e neked,de én nekem szerencsével így sikerült meg oldanom ezt a problémát 1,6td-bõl 1,6 szívo lett.Hengerfejbe ami van nekünk olajgomba csak az mûködik.

  Módosította: Doki69, Idõpont: 2009.01.05 19:50

  #11045
  admin
  Adminisztrátor

  ÜdVW zoltán!

  A hengerfejben lévõ olajgomba színe kék, a rácsatlakozó vezetéké kék-fekete. Az olajszûrõházon lévõ gomba színe szürke, a rá csatlakozó vezeték színe sárga. Így próbáld bekötni, különben sípolni és villogni kezd!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.