Szeretném segitségeteket kérni 2004 10 havi 1.4-es pdtdi polom olajcseréjének a mechnikai irány mutatásában .
Milyen szûrõ kellene bele? Olajom az már van Castrol 5w 40 amilyen benne van most is.
Mindenhol kerestem már gépkönyvet szerelési ut mutatót (ingyenesen letölthetõt) de sehol nem találtam .
Szervizben nem bizom meg nagyon drágák . A mostani autom elõtt Golf 3 asom volt azon is megtudtam csinálni csak az nem volt igy tulkomplikálva pl:filteres szûrõ.
Ugy érzem hogy nem vagyok butább ember mint a szervizesek! Konkrét kérdésem :szûrõ csere hogyan kell és hol helyezkedik el mert ha a gépem alá bujok akkor két szûrõházra hasonlító alkatrészt látok az egyik csavarral felfele a másik csavarral lefelé néz gondolom ez az olajszûrõé? Van nyomatékos kulcsom csak a megerõsítésetekre lenne szükségem mert a többit tudom(motor felmelegitése ,leálítása ,olaj leeresztõ ki tekerése . De az a fránya szürõ csere
Ha valaki tudna segiteni robbantott ábrával vagy csak egyszerû ábrával vagy szöveggel NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!!!!!!!!!!
Email cimem: atika981@citromail.hu
Módosította: atika981, Idõpont: 2008.01.31 21:53